Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Radeco padlóradiátorok „sarkosítva”

| |  927 |

Az alábbi tartalom archív, 12 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Radeco padlóradiátorok „sarkosítva”

A kibővült vásárlói igényekhez igazodva a Radeco Regulus Canal-System padlóradiátor-rendszerek családja újabb szerkezeti elemmel bővült.

A kibővült vásárlói igényekhez igazodva a Radeco Regulus Canal-System padlóradiátor-rendszerek családja újabb szerkezeti elemmel bővült. A padlóradiátor-csatornák kialakítása a sarkokban is megoldottá vált az új sarokcsatorna-elemmel.

A vásárlói igényeknek megfelelően bármilyen szögben legyártható elem, minden egyenes vonalú falszakasz követésére alkalmassá tette a rendszert, így lehetővé téve a sokszög alakú helyiségek nagy üvegfelületeinek páramentesítését is. Megrendeléskor csak a törésszög mértéket kell megadnia a megrendelőnek, és kész, a rendszerhez villámgyorsan illeszthető esztétikus sarokelemet kap a vásárló. Természetesen minden beépítési mélységhez és csatornatípushoz megrendelhető a sarokelem.

Radiátor