Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Caleido radiátor határok nélkül

| |  1779 |

Az alábbi tartalom archív, 12 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Caleido radiátor határok nélkül

A VivaBagno Kft. idén kezdte meg a Caleido törülközőszárító és designradiátorok forgalmazását.

A Caleido termékek annak a kihívásnak felelnek meg, hogy a radiátorok a lakás, helyiség dekorációs elemei is legyenek. A Caleido termékválasztékában a hagyományos törülközőszárító radiátor mellett lakberendezési tárgyként funkcionáló fűtőtestek is megtalálhatók. A radiátorok egyedülállóan széles méretválasztékkal rendelkeznek (103×410 mm-től 2510×1596-ig), minden igény kielégítésére választ adhatnak a lakástól az irodákon át bármilyen közösségi helységig. Megoldást nyújthatnak ott is, ahol helyszűkével küszködünk, mivel a radiátorok a szimpla kivitelen túl dupla-, triplasorosak is lehetnek, vagyis egy helyen akár háromszoros hőleadásra képesek, 9868 W hőteljesítményig.

A radiátorok egyedi bekötéssel is kérhetők. A fűtőtestek „szerelőbarát” módon rögzíthetők. A Caleido ötletes megoldásai közül az egyik az ICE Inox Reflex radiátor, amely tükörként is funkcionál. A tükörfelület mellett az ICE radiátorok - mint minden Caleido radiátor - számos RAL és szaniter színben, valamint törülközőtartóval is kérhetők.

Radiátor