Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Stilltech padlóradiátor

| |  830 |

Az alábbi tartalom archív, 11 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Stilltech padlóradiátor

Az új termék a 85 mm magas, 200 mm széles padlókonvektor, amennyiben konkrét fűtőértékre nincs szükségünk, de az üvegfelület párásodását meg akarjuk akadályozni. A termék rácsa egyben a helyiség dísze is lehet, ez fából vagy alumíniumból készülhet. A farács lehet bükk, tölgy, kőris, akác, gőzölt akác vagy mahagóni. Az alumínium natúr vagy sötét bronzszínű. A konvektor „doboza” acéllemez feketére szinterezve, esztétikus alumíniumkerettel, jobbos vagy balos kialakítású. A fűtőelem 2 db 15 mm-es rézcső, amikre alumíniumlamellák vannak préselve. Amennyiben 105 mm magas termék is besüllyeszthető, ezzel már komolyabb fűtőteljesítményt is el tudunk érni, akár önálló fűtés is kialakítható. 

Az új termék a 85 mm magas, 200 mm széles padlókonvektor, amennyiben konkrét fűtőértékre nincs szükségünk, de az üvegfelület párásodását meg akarjuk akadályozni. A termék rácsa egyben a helyiség dísze is lehet, ez fából vagy alumíniumból készülhet. A farács lehet bükk, tölgy, kőris, akác, gőzölt akác vagy mahagóni. Az alumínium natúr vagy sötét bronzszínű. A konvektor „doboza” acéllemez feketére szinterezve, esztétikus alumíniumkerettel, jobbos vagy balos kialakítású. A fűtőelem 2 db 15 mm-es rézcső, amikre alumíniumlamellák vannak préselve.
Amennyiben 105 mm magas termék is besüllyeszthető, ezzel már komolyabb fűtőteljesítményt is el tudunk érni, akár önálló fűtés is kialakítható. 

Radiátor