Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Grundfos Alpha szivattyú, az A-generáció

| |  1981 |

Az alábbi tartalom archív, 13 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Grundfos Alpha szivattyú, az A-generáció

A globális felmelegedés hatása ma már mindenhol észlelhető. A Föld átlagos hőmérsék-lete nő, és ennek a környezetre gyakorolt hatásai kézzelfoghatóak. Mi, emberek számos módon befolyásolhatjuk az eseményeket, például az elektromos energia felhasználá-sának csökkentésével. Ehhez nyújt segítséget a Grundfos új A-energiaosztályú keringetőszivattyúi, az ALPHA2 és a MAGNA. Grundfos ALPHA2 Az A-energiaosztályú jelöléssel ellátott keringető-szivattyú legkisebb felvett teljesítménye alig 5 W. Hatékonyságát többek között olyan funkciók garantálják, mint az AUTOADAPT, illetve a csökkentett éjszakai üzemmód. Ez a kompakt szivattyú a Grundfos UP sorozat valamennyi tagjával kompatibilis, kis mérete pedig lehetővé teszi az igazán szűk helyeken való telepítését is. Üzemeltetése az érintéssel működő kezelőfelületen igen egyszerű, a LED kijelzőnek köszönhetően pedig a felhasználó folyamatosan tájékoztatást kap a felvett elektromos teljesítményről.

A globális felmelegedés hatása ma már mindenhol észlelhető. A Föld átlagos hőmérsék-lete nő, és ennek a környezetre gyakorolt hatásai kézzelfoghatóak. Mi, emberek számos módon befolyásolhatjuk az eseményeket, például az elektromos energia felhasználá-sának csökkentésével. Ehhez nyújt segítséget a Grundfos új A-energiaosztályú keringetőszivattyúi, az ALPHA2 és a MAGNA.

Grundfos ALPHA2
Az A-energiaosztályú jelöléssel ellátott keringető-szivattyú legkisebb felvett teljesítménye alig 5 W. Hatékonyságát többek között olyan funkciók garantálják, mint az AUTOADAPT, illetve a csökkentett éjszakai üzemmód. Ez a kompakt szivattyú a Grundfos UP sorozat valamennyi tagjával kompatibilis, kis mérete pedig lehetővé teszi az igazán szűk helyeken való telepítését is. Üzemeltetése az érintéssel működő kezelőfelületen igen egyszerű, a LED kijelzőnek köszönhetően pedig a felhasználó folyamatosan tájékoztatást kap a felvett elektromos teljesítményről.

Grundfos MAGNA
A piacvezető A-energiacímkével ellátott Magna termékskála ma már lefedi az összes terfogatáram kategóriát, 1 m3/h-tól egészen 39 m3/h-ig. Kiváló tulajdonságai miatt - egyszerű beépíthetőség és kezelhetőség, AUTOADAPT funkció - méltán lett a szerelők és kivitelezők kedvence világszerte.

Mostantól fűtéshez és légkondícionáláshoz is!
 

Szivattyú