Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Váltás a Geberit élén

2011. március 16. | VGF&HKL online |  860 |

Az alábbi tartalom archív, 12 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Váltás a Geberit élén

Rubóczky Tamás, a Geberit Kft. ügyvezető igazgatója 2011. március 11-ével elköszönt a vállalattól. A Geberit Kft. ügyvezető igazgatói posztját Christian Steinberg, az osztrák Geberit ügyvezetője veszi át. Steinberg úr fő feladata a Geberit Kft. vezetése mellett az elkövetkező 1-2 évben az utódjának felkészítése, akinek majd a Geberit Kft. ügyvezetését átadhatja. Ezen utód Molnár Sándor, jelenleg a Geberit Kft. marketing- és termékmenedzsere.  

Rubóczky Tamás, a Geberit Kft. ügyvezető igazgatója 2011. március 11-ével elköszönt a vállalattól. A Geberit Kft. ügyvezető igazgatói posztját Christian Steinberg, az osztrák Geberit ügyvezetője veszi át.

Steinberg úr fő feladata a Geberit Kft. vezetése mellett az elkövetkező 1-2 évben az utódjának felkészítése, akinek majd a Geberit Kft. ügyvezetését átadhatja.

Ezen utód Molnár Sándor, jelenleg a Geberit Kft. marketing- és termékmenedzsere.


 

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Geberit