Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Magyar mérnököket vesz fel a Grundfos

| |  530 |

Az alábbi tartalom archív, 10 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Magyar mérnököket vesz fel a Grundfos

Félszáznál több mérnök felvételét tervezi a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. Székesfehérváron, írja a Napi Gazdaság. a dán cégcsoport negyedik magyarországi gyárában létrehozandó kutatás-fejlesztési központban. A Sóstói Ipari Parkban több mint 9 milliárd forintos beruházással épülő új gyárnak kiemelkedő szerepet szán az anyacég a k+f, illetve új gyártástechnológiák kidolgozásában. Az összességében 25 ezer négyzetméteres létesítményben 4 ezer négyzetméteren önálló k+f központot hoznak létre. A Grundfos tatabányai gyárában öt évvel ezelőtt alakítottak meg egy innovációs csoportot, a magyar szakemberek eredményeit a cég üzemeiben világszerte hasznosítják. A Grundfos negyedik magyarországi gyárának építését néhány hónapja kezdték meg Székesfehérváron zöldmezős beruházásként, a befejezés jövő év közepére vár

Félszáznál több mérnök felvételét tervezi a Grundfos Magyarország Gyártó Kft. Székesfehérváron, írja a Napi Gazdaság. a dán cégcsoport negyedik magyarországi gyárában létrehozandó kutatás-fejlesztési központban.

A Sóstói Ipari Parkban több mint 9 milliárd forintos beruházással épülő új gyárnak kiemelkedő szerepet szán az anyacég a k+f, illetve új gyártástechnológiák kidolgozásában. Az összességében 25 ezer négyzetméteres létesítményben 4 ezer négyzetméteren önálló k+f központot hoznak létre. A Grundfos tatabányai gyárában öt évvel ezelőtt alakítottak meg egy innovációs csoportot, a magyar szakemberek eredményeit a cég üzemeiben világszerte hasznosítják.

A Grundfos negyedik magyarországi gyárának építését néhány hónapja kezdték meg Székesfehérváron zöldmezős beruházásként, a befejezés jövő év közepére várható. Egyedi igények kielégítésére, óriási szivattyúk gyártására rendezkednek itt be, többek között szennyvíz- és árvízvédelmi rendszerek, erőművek, gátak, víztározók részére készítenek majd ilyen berendezéseket.

Szivattyú