Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Újgenerációs függőleges és vízszintes tengelyű szivattyúk a Lowaratól

2015. november 2. | VGF&HKL online |  2160 |

Az alábbi tartalom archív, 9 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Újgenerációs függőleges és vízszintes tengelyű szivattyúk a Lowaratól

Az észak-olaszországi Vicenzában fejlesztett és gyártott Lowara termékcsalád legújabb „e”-szériája páratlan megoldást nyújt vízszállítási feladatokhoz, fűtő-, hűtő-, tűzvédelmi rendszerekhez, valamint számtalan ipari alkalmazáshoz egyaránt. A 2015-ös ErP követelményeket jelentősen meghaladó hatékonyságával az „e”-széria hosszú távú gazdaságos szivattyúzási megoldásokat kínál ügyfeleinknek. Új, globális termékcsaládunkban megtalálhatóak függőleges, illetve vízszintes tengelyű centrifugál szivattyúk, amelyek továbbfejlesztett hidraulikája sokkal szélesebb körű épületgépészeti és ipari felhasználást tesz lehetővé.

Az új széria a következő három modellt tartalmazza: a nagyteljesítményű centrifugál szivattyú (e-NSC), a függőleges tengelyű keringető szivattyú (e-LNE, ikerfejes változata: e-LNT) és a rozsdamentes acél centrifugál szivattyú (e-SH). A berendezések az Európai Unió által támasztott követelményeknek megfelelően IE3-as, nagyhatékonyságú motorokkal szereltek.

A még nagyobb energiahatékonyság eléréséhez a szivattyúkhoz opcionálisan elérhető a Xylem Hydrovar frekvenciaváltó is. A motorra szerelhető, helytakarékos Hydrovar ‘plug-and-play’ elven működik, és a motor fordulatszámát automatikusan szabályozza a legoptimálisabb rendszerhatékonyság érdekében. Ez a megoldás akár 70% extra energiamegtakarítást is eredményezhet az alkalmazástól függően és alkalmas akár 8 szivattyúból álló szivattyúcsoportok fokozatmentes vezérlésére is..

A Lowara új „e”-szériája egyszerűsíti a választékot: több szivattyúcsaládot egyesít egy globális, könnyen átlátható családdá, amely segíti ügyfeleinket abban, hogy a számukra szükséges alkalmazásra a legmegfelelőbbet kiválasszák

A Xylem hazai képviselete kiváló háttértámogatást biztosít rendszereink és termékeink számára.

Kiválasztó szoftverünkkel egyszerűen és érthetően győződhet meg termékeink kiválóságáról: www.xylect.com

A Xylem egy globális, piacvezető technológiákat értékesítő vállalat.

Mintegy 12.900 dolgozónk közös célja: innovatív megoldásokkal kielégíteni világunk vízigényét. Cégünk központja az Egyesült Államokban, Rye Brookban (New York állam) található. Munkánk középpontjában olyan új technológiák kifejlesztése áll, amelyek a jövőben javítják a víz felhasználásának, megőrzésének és újrafelhasználásának módját. A vizet szállítjuk, kezeljük, elemezzük és visszaadjuk a természetnek, segítünk az embereknek a hatékony vízfelhasználásban otthonaikban, épületeikben, gyáraikban és farmjaikon. Több mint 150 országban van erős, hosszú távú kapcsolatunk vásárlóinkkal, akik tudják rólunk, hogy piacvezető márkáink és alkalmazási szakértelmünk mögött az innováció áll.

A Xylem egy görög eredetű szó, jelentése a növények azon szövete, amely a vizet a gyökerektől felfelé szállítja.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan segíthet Önnek a Xylem, látogasson el weblapunkra: www.xyleminc.com/hu.

Elérhetőségeink:
Xylem Water Solutions Kft.
Tópark u. 9., Törökbálint
2045
xylem.kft@xyleminc.com
Tel.: 06 23 445-700

eNSC szivattyú

Jellemzők

Nyomócsonk: DN32 és DN300 között
Maximális teljesítmény: 315 kW-ig
Maximális emelőmagasság: 160 m
Maximális térfogatáram: 1800 m³/h
Szivattyúzott folyadék hőmérséklete: -25°C – 140°C között

eLNE szivattyú

Jellemzők

Nyomócsonk: DN40 és DN150 között (DN200, DN250 fejlesztés alatt)
Maximális teljesítmény: 37 kW-ig
Maximális emelőmagasság: 100 m
Maximális térfogatáram: 400 m³/h
Szivattyúzott folyadék hőmérséklete: -25°C – 140°C között

eLNT szivattyú

Jellemzők

Nyomócsonk: DN40 és DN300 között
Maximális teljesítmény: 37 kW-ig
Maximális emelőmagasság: 100 m
Maximális térfogatáram: 800 m³/h
Szivattyúzott folyadék hőmérséklete: -25°C – 140°C között

eSH szivattyú

Jellemzők

Nyomócsonk: DN25 és DN80 között
Maximális teljesítmény: 37 kW-ig
Maximális emelőmagasság: 110 m
Maximális térfogatáram: 240 m³/h
Szivattyúzott folyadék hőmérséklete: -30°C – 120°C között

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

SzivattyúXylem