Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészet Képzőművészei 2015 pályamunkái

2015. november 27. | VGF&HKL online |  4675 |

Az alábbi tartalom archív, 9 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Épületgépészet Képzőművészei 2015 pályamunkái

A tavalyi, rendkívül sikeres debütálás után idén is megrendezésre került az Épületgépészet Képzőművészei 2015 kiállítás, ahol a szakközépiskolák tehetséges növendékei engedhették szabadjára fantáziájukat a szakma keretein belül.

Az elkészült pályázatok (nem helyezés szerinti sorrendben), képek a Merkapt Zrt. Facebook oldaláról:

Kaktusz csőradiátor Eiffel torony Káoszból parlament!
R2d2 kályha Fixi bike Fűtőasztal
Vízesés Hintaszék Lámpa
Sakk Daru Múlt, jelen, jövő
Lófej Rézórák Dugóhúzó
Gyűrűk ura kályha Pálinkafőző Működő gőzgép
Hárfa radiátor Csőgörény Szív
Képességfejlesztő játék Jármű Vizipipa
Működő gőzautó    

A verseny nem jöhetett volna létre a neves épületgépész cégek segítsége nélkül, akik fontosnak érezték azt, hogy felkarolják a szakoktatást, és a tehetséges tanulókat, és dologi felajánlásaikkal előremozdítsák a rangos esemény megvalósulását.

Az épületgépészet képzőművészei pályázat támogatói

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Kiállítás