Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Nagy Kazánválasztó Nap

| |  1388 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Nagy Kazánválasztó Nap

Nagy Kazánválasztó Nap, gázkészülék kiállítás és vásár április 9-10-én (szombat-vasárnap). A gázkészülék kiállítás és vásár keretében több mint 100 akciós gázkészülék közül válogathatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben.

Egy EU-s rendelet alapján betiltják hazánkban a hagyományos kéményes és turbós gázkészülékek használatbavételét 2016 július 1-től. Tavaly, szeptember 26-tól már nem is gyártathatnak több hagyományos készüléket a kazángyártók az EU-s piacra ezért már csak a kereskedők polcain megtalálható készülékek elérhetők a lakosság részére. Ez alapján kiárusítási akció keretében, most készletkisöprő árakkal és kazáncsere programmal várják vásárlókat.

Hol?

Construma szakkiállítás és vásár, "A" pavilon, 101/. Cím: Budapest, X. kerület, Albertirsai út, Hungexpo vásárterület.

Mikor?

Időpont: 2016. április 9-10.

AKCIÓK

Több mint 100 gázkészülék akciós áron! Az akciós árak kizárólag a Nagy Kazánválasztó Napon érvényesek, kizárólag az aznap megvásárolt vagy leelőlegezett termékek esetén a készlet erejéig!

FIGYELEM! A meghirdetett készülékek utolsó darabok, sok esetben bemutató készülékek, ezért csak a készlet erejéig tudják biztosítani őket. Egyes termékekből csak néhány darab van készleten, ezért csak az tudja megvásárolni, aki először kifizeti vagy leelőlegezi. Előfoglalásra nincs lehetőség, reggel 09:00 előtt a készletből akciós áron nem szolgálnak ki vásárlókat.

Minden gázkazánhoz UTALVÁNYOKAT ajándékoznak, melyek beváltásával további kedvezmények érvényesíthetők:

  • 5000 Ft kedvezmény a gázkészülék beüzemeléséből
  • 1000 Ft kedvezmény a Flamco Clean Smart iszapleválasztóra
  • 3000 Ft kedvezmény a fűtési rendszer átmosás munkadíjából
  • Ajándék fürdőszobai látványtervezés
  • A megvásárolt termékeket igény esetén házhoz szállítják. A szállításban partnerünk a GLS futárszolgálat, díjszabása elérhető a helyszínen.
  • Országos KAZÁNCSERE PROGRAM keretében használt, működésképtelen gázkészülékét, most 5000 Ft értékben beszámítják, új készülék vásárlása esetén!

További részletek a Merkapt Zrt. honlapján.

KazánRendezvény