Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Már kapható a HAJDU Zrt. legújabb terméke

| |  2411 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Már kapható a HAJDU Zrt. legújabb terméke

Érdemes megvásárolni az Aquastic Flat termékcsalád elektromos forróvíztárolóit

Már a boltokban van a HAJDU legújabb fejlesztése, az Aquastic Flat termékcsalád. A HAJDU legújabb zártrendszerű lapos forróvíztárolói duplatartályos kivitelben kaphatóak. A cég garantálja a fogyasztók számára a már megszokott HAJDU minőséget. A termék modern külsejét a magas fényű nanokerámiás felületkezelt külső fémpalást adja, belső tartályának felülete pedig titánium tartalmú tűzzománc – ez segít megóvni a készüléket a korróziótól.

Az Aquastic Flat függőlegesen és vízszintesen egyaránt elhelyezhető, akár beépített szekrénybe is felszerelhető így igazán helytakarékos. Keskeny készülék, a faltól való kiállása a fele a hagyományos kiviteleknek. A HAJDU fontosnak tartotta a fejlesztések folyamán, hogy olyan termékekkel tudjanak előállni, melyek praktikusságuk mellett energiatakarékosak is. A berendezések vezérelt áramról is működtethetőek, és egybeépített szabályozóval, korlátozóval vannak felszerelve. A HAJDU 2 év teljes körű, és 7 év tartálygaranciát vállal a termékekre.

Az értékesítési pontokról bővebb információt a honlapon talál.

HajduHőtermelő berendezésKazán