Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Worldskills Abu Dhabi 2017

Jelentkezz versenyzőnek a WorldSkills Abu Dhabi 2017 Szakmák Olimpiájára!

2017. január 30. | támogatott cikk, szponzor: WorldSkills |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Worldskills Abu Dhabi 2017

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum, a Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete, a Szakmai Szervezetek Országos Szövetsége a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azon fiatal szakemberek jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat Plumbing and heating (víz-, gáz- és fűtésszerelő) szakterületen a „szakmák olimpiájának” is nevezett versenyen, Abu Dhabiban.

Olyan fiatalok jelentkezését várják, akik

  • vállalják a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt,
  • vállalják a szponzorok és szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken,
  • 1995. január 1. és 1999. január 1. között születtek,
  • legalább alapfokú angol nyelvismerettel rendelkeznek.

További információk a skillshungary.hu weboldalon találhatók, jelentkezni ugyanitt lehet, a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt található online űrlap kitöltésével. Jelentkezési határidő: 2017. március 10.

Az előválogató tervezett időpontja: 2017. március 20., helye: Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EseményNagyvilágVerseny