VGF&HKL szaklap

Uponor PRO alkalmazás

Az információ mindig kéznél van

| |  1395 | |

Uponor PRO alkalmazás

Időpontok egyeztetése, e-mailek ellenőrzése, kapcsolattartás az ügyfelekkel: Az okostelefon egyre inkább a mindennapi életünk, így a munkánk részévé is válik. Az Uponor a termékek fejlesztése mellett szolgáltatásait is szeretné magasabb szintre emelni: itt az új, ingyenes Uponor PRO alkalmazás! Okostelefonja vagy táblagépe segítségével hozzáférhet a termékinformációkhoz, telepítési videókhoz akár út közben is, megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot és egyszerűen beléphet az Uponor & More szerelői hűségprogramba.

Az egyszerű és letisztult kezelőfelületnek köszönhetően az új felhasználók is könnyedén használhatják az ingyenes Uponor PRO alkalmazást. Egyetlen érintéssel elérhető a termékkatalógus, letölthetők a telepítési útmutatók írásban és videó formájában: legyen az padlófűtéscső fektetési útmutató, használati útmutató szobatermosztát-rendszereinkhez, vagy információ az ötrétegű csővezetékrendszerekről, akár a kivitelezés helyszínén is azonnal hozzáférhet.

A beépített kereső segítségével egyszerűen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot a térképen, az útvonaltervező automatikusan megmutatja, hogyan érheti el az üzletet, valamint az üzlet elérhetőségek is megjelennek, így azonnal kapcsolatba tud lépni a nagykereskedő partnerekkel.

Az új alkalmazás megkönnyíti az uPontok feltöltését és beváltását az Uponor & More szerelői hűségprogramban is, elérheti a pontokért járó jutalmak listáját, beolvashatja a kuponkódot a beépített QR kód olvasó segítségével, és manuálisan is feltöltheti a kódokat. A regisztrált Uponor & More felhasználók elérhetik a személyes adatlapjukat, nem szükséges új regisztráció.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store, a Google Play és a Windows Phone áruházakban okostelefonra és tabletre, az Uponor & More felhasználóknak pedig csak frissíteniük kell az alkalmazást és máris elérhetik az új Uponor PRO-t.

Minden termékinformáció az Ön rendelkezésére áll

  • Közvetlenül hozzáférhet az online termékkatalógushoz
  • Letölthet ismertetőket, kézikönyveket és egyéb dokumentumokat
  • Megtekintheti a termékeket és telepítési videókat
  • Értesülhet a legújabb hírekről és eseményekről

Uponor & More szerelői hűségprogram

  • Gyűjtsön uPontokat a QR-kódok beolvasásával vagy a kódszám kézi beírásával
  • Váltsa be pontjait különböző jutalmakra egyetlen gombnyomással

Kereső

Ha engedélyezi, hogy az alkalmazás felhasználja a jelenlegi helyzetét, könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot, a hozzá tartozó kapcsolati adatokkal és címmel együtt.

Uponor

Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B
T. +36 1 203 3611
E-mail: info.hungary@uponor.com
www.uponor.hu

SzoftverUponor