VGF szaklap

Épületgépész műszaki értékesítő képzés

Azonnali álláslehetőséggel és munkavállalás esetén a tanfolyam díjának visszafizetési lehetőségével

| |  493 | |

Épületgépész műszaki értékesítő képzés

A kereskedelemben dolgozók szakmai tudásának fejlesztése, az épületgépészeti tudással nem rendelkező, más területről érkező munkatársak betanítása, valamint a pályakezdők részére műszaki, értékesítési és kommunikációs képzéssorozatot indít a VGF Képzési Központ.

A tanfolyam az épületgépész műszaki értékesítői képesítés megszerzését teszi lehetővé, az épületgépészeti alaptudás mellett gyakorlati tudást és általános termékismeret is ad. Ez a munkavégzés során javítja a szakmai hozzáértést, a műszaki szaktanácsadás és vevőkiszolgálás terén színvonalemelkedést eredményezhet.  A képzés elméleti és gyakorlati oktatásból áll (épületgépészeti alapismeretek + szakmai előírások + kereskedelmi ismeretek + kommunikációfejlesztés).

Szakoktatók bevonásával, a VGF Képzési Központ szervezi a tanfolyamot, melyen bárki részt vehet, aki jelentkezik.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15.

Jelentkezési lehetőség, részletes tematika, órarend és további információk a VGF Képzési Központ honlapján találhatók.

Tematika: a képzés elméleti és gyakorlati oktatásból áll. Épületgépészeti alapismeretek + szakmai előírások + kereskedelmi ismeretek + kommunikációfejlesztés. A részletes tematika lentebb olvasható.

Elmélet: heti 3×3 óra munkanapokon (16-tól 19 óráig) + 2 hetente (3 alkalommal) szombat 6 óra (8-tól 14 óráig).

Gyakorlat: a gyakorlati képzést a munkaidő alatt épületgépész kereskedelmi üzletben, felelős üzletvezető irányítása mellett, vagy a szakmai munkáltató által igazolhatóan, előre meghatározott tematika alapján.

A vizsgán való részvétel feltétele: a tanfolyami előadások 90%-os jelenléte+ gyakorlati órák igazolása munkáltató által.

Vizsga: írásbeli teszt 100 db kérdés alapján, 85% megfelelt, 75% – szóbeli vizsgára kötelezett.

KépzésKereskedelemOktatás