Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Építsen az Uponorra az új Decibel lefolyócsővel!

2017. szeptember 1. | támogatott cikk, szponzor: Uponor |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Építsen az Uponorra az új Decibel lefolyócsővel!

Fedezze fel az új, hangcsillapított lefolyócsőrendszert, amely ötvözi az innovatív technológiát és a modern formatervezést! A Decibel garantálja, hogy ön csak azt hallja, amit hallani szeretne!

Az Uponor Decibel teljes körű lefolyócső-rendszer 50-160 mm méretig terjedő csővezetékekkel és idomokkal. Alkalmazható új építésekhez és felújításokhoz egyaránt. A Decibel rendszert az üvegszál erősítésű polipropilén, a többrétegű szerkezet és a nagy fajsúly teszi igazán csendessé. Az Uponor Decibel ideális megoldás magas akusztikai követelményű épületekhez. A sima felület ellenáll a belső sérüléseknek és minimalizálja a dugulás kockázatát. A rendszer méreteit az EN 1451 európai szabvány alapján határoztunk meg, így az megfelel a szabvány valamennyi követelményének. A gyártási folyamat minden lépése nyomon követhető, minden idomot egyenként teszteltünk a hosszú, karbantartásmentes élettartam biztosításáért.

A rendszer zajvédelmét a Fraunhofer Institute tesztelte

A Decibel rendszer az EN 14366 szabvány szerint került tesztelésre. A szabvány a lefolyócső-rendszer által keltett zaj laboratóriumi mérését tartalmazza.

Térfogatáram
l/s
Zajszint LSC,A
db (A)
0,5 <10
1,0 <10
2,0 <10
4,0 14

Uponor Decibel lefolyócső-rendszer

  • Alkalmazható új építésekhez és felújításokhoz
  • Egyszerű fektetés speciális eszközök nélkül
  • Elérhető méretek: ø 50, 75, 110 és 160 mm
  • Maximális üzemi hőmérséklet: 85 °C
  • Maximális rövid idejű terhelési hőmérséklet: 100 °C
  • Megfelel az EN 1451 európai szabvány valamennyi követelményének

Bővebb információ: Decibel hangcsillapított lefolyócső-rendszer

Uponor Épületgépészeti Kft.
1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna utca 15/B
T +36 1 203 3611
E-mail: info.hungary@uponor.com

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

GyártóSzerelvényekUponor