Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Találkozzunk! – MÉN 2017

2017. október 25. | VGF online |  1724 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Találkozzunk! – MÉN 2017

Idén 22. alkalommal rendezik meg a Magyar Épületgépészek Napját, az évet lezáró nagy szakmai találkozót, ahol Bokor András épületgépész igazságügyi szakértő, a VGF szakértői rovatának gondozója is előadást tart „Tervezői hibák az épületgépészetben egy igazságügyi szakértő szemével” címmel.

Nagy népszerűségnek örvend a Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika Szaklap hasábjain Bokor András rovata, ahol egy-egy elhibázott kivitelezést veszünk górcső alá, melyből a szakma levonhatja a maga tanulságait. A hónapról-hónapra jelentkező rovat nemegyszer ironikusan, de az igazságügyi szakértő szemével tárgyilagosan világítja meg az építőiparban történő visszaéléseket, a laikus építtetők tájékozatlanságának következményeit.

A Magyar Mérnöki Kamara által továbbképzésként is akkreditált előadásra 2017. december 1-jén, pénteken 15:15-től kezdődik, a BME K épületének dísztermében.

A Magyar Épületgépészek Napja két napos rendezvény november 30-tól december 1-ig tart. Az első nap az oktatás napja, több szekcióval: diplomaterv előadások, tervpályázati előadások, nemzetközi PhD előadások, valamint cégek szakmai előadásai. A második nap szakmai előadásainak fő témája: a komfort tervezhetősége, a differenciált komfort megvalósítása. Konferenciánk mottója: Az épületkomfort újraértelmezése.

A kísérő rendezvények további érdekes témákat kínálnak: a szakképzés helyzete és tennivalói, új atomerőmű Pakson, a napenergia hasznosítás helyzete és a továbblépés feladatai. Mindkét nap zenés programmal zárul, csütörtökön az Épületgépész All Star zenekar ad koncertet a BME ÉPGET tanszék Stokes laboratóriumában, a pénteki nap a hagyományoknak megfelelően épületgépész bállal zárul az Intercontinental Szállodában.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

RendezvénySzakértőVGF szaklap

Kapcsolódó

Magyar Épületgépészek Napja 2017

Magyar Épületgépészek Napja 2017

Fókuszban az épületgépészet műszaki „patológusa”