Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Chillventa

| |  7280 |

Chillventa

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Chillventa, amely a nürnbergi kiállítási központot a hűtős, légkondicionálós, szellőztetős és hőszivattyús szakemberek nemzetközi találkozóhelyévé alakítja át 2018. október 16–18. között.

A Chillventa kongresszus technikai programját egy nappal a kiállítás előtt, 2018. október 15-én, hétfőn tartják meg, ahol a legmagasabb szintű szakértelemmel találkozhatnak résztvevők a témában.

Az esemény olyan kérdésekre fog összpontosítani, mint az energiahatékonyság, az ökotervezés, a hűtőközegek, az adatközpontok és a legionella fertőzés.

Mint a múltban, úgy most is a kiállítócsarnokok a legfontosabb újításokkal telnek meg, a pulpitusok mögül számos izgalmas és különleges előadás hangzik majd el. A híres előadók több mint 150 előadáson dolgozzák fel a három szakterület legújabb eredményeit, szükséges információit.

A szervezők körülbelül 1000 kiállítóra számítanak, és több mint 32 000 látogatót várnak a világ minden tájáról. A rendezvény mottója „Chillventa Connecting Experts – Chillventa: összehozza a szakembereket”.

Bővebb információk a rendezvény honlapján találhatók: www.chillventa.de

EnergiahatékonyságRendezvény