VGF szaklap

VGF BÓNUSZ: Telefonflotta épületgépészeknek

| |  1480 | |

VGF BÓNUSZ: Telefonflotta épületgépészeknek

A VGF előfizetői tábora önkéntelenül is egy erős szakmai fórumot, egy épületgépész közösséget alkot. Olvasói igényként érkezett hozzánk a szerelők alapköltségeinek csökkentési javaslata is. Ez elgondolkodtatott minket, hogy kiadóként, milyen kedvezményekkel tudjuk segíteni egy kivitelező, tervező vállalkozását. Nagyon sok terméket, szolgáltatást találtunk, amit a jövőben VGF BÓNUSZ program keretében kínálunk előfizetőinknek. Az előfizetői bázisunk egy komoly szakmai vásárlóerő, amit a szolgáltatók is elismernek, így kiemelt árakciókat kínálnak részünkre. A kiválasztott termékek egyedi kedvezménnyel, magas minőségben segítik a jövőben előfizetőinket, hogy mindennapjaik eredményesebbek, hatékonyabbak legyenek.

Mivel a kommunikáció a szakterületünk, első körben egy kommunikációs csatornát kerestünk: a mobiltelefon szolgáltatást és az ezzel már elválaszthatatlan mobilinternetet.

 A hazai szolgáltatók megversenyeztetésével sikerült egy piaci árak alatti tarifát elérnünk, amit mostantól minden előfizetőnk használhat. Korlátlan beszélgetést és internet csomagot tartalmazó díjcsomagot nettó 4 000 Ft alatt választhatunk, de van alacsony havidíjas, alacsony percdíjas tarifacsomag is.

Ha Ön VGF előfizető már át is hozhatja telefonszámát ebbe a csomagba!
Ha még nem előfizető, érdemes már csak a telefon árkedvezmény miatt is előfizetnie, hiszen, akár az első hónapban megtakaríthatja az előfizetés éves díját.

Most előfizetek a VGF Szaklapra →

Épületgépész mobiltelefontarifa

Kérése esetén elküldjük a mobiltelefon tarifaleírást, árakat, belépési feltételeket, mindössze, legyen kedves jelezze számunkra e-mailen: info@vgf.hu.

Telefonos tájékoztatásért hívja a 06 20 322 8888-as ügyfélszolgálati számunkat, hétköznap 08:30-tól 16:30-ig.

VGF szaklap