VGF szaklap

Indul a VGF BÓNUSZ szolgáltatáscsomag

Telefon és felelősségbiztosítás

| |  958 | |

Indul a VGF BÓNUSZ szolgáltatáscsomag

A VGF BÓNUSZ néven indított kedvezménycsokor első eleme a mobiltelefon-szolgáltatás, amely korlátlan beszélgetést és internetcsomagot kínál az előfizetőink számára már nettó 4000 Ft-ért.

Elsődleges küldetésünk, hogy hónapról-hónapra hasznos és érdekes szakmai olvasnivalóval lássuk el a víz-, gáz-, fűtésszerelőket, a hűtés, klíma légtechnika szerelőket. A Víz, gáz fűtéstechnika kiadása mellett folyamatosan kerestünk eddig is a lehetőségeket, hogy mivel tudjuk az olvasóinknak nyújtott szolgáltatások körét színesíteni – ilyenek például a különböző oktatások szervezése –, azonban most egy sokkal nagyobb és átfogóbb kedvezményrendszer bevezetését kezdjük meg.  

A VGF több ezres előfizetői tábora önkéntelenül is egy erős szakmai közösséget alkot, amelynek erejét felhasználva számos kedvezmény érhető el, ami segítheti a vállalkozók, vállalkozások napi életét. A lap olvasótáborának méretét és jelentőségét a különböző szolgáltatók is elismerik, így kiemelt árakciókat kínálnak részünkre.

A VGF kiadója felvállalja, hogy felkutat különböző termékeket és szolgáltatásokat, amit aztán a VGF BÓNUSZ nevű program keretében átadunk a VGF előfizetőinknek.

A programban való részvétel egyetlen feltétele a VGF előfizetői státusz megléte!

A VGF BÓNUSZ szolgáltatáscsomagban elsőként megjelenő elem a mobiltelefon-szolgáltatás.

Épületgépész Telefonflotta

A hazai szolgáltatók megversenyeztetésével sikerült egy piaci árak alatti tarifát elérnünk, amit mostantól minden előfizetőnk használhat. Korlátlan beszélgetést és internetcsomagot tartalmazó díjcsomagot nettó 4000 Ft alatt választhatunk, de van alacsony havidíjas, alacsony percdíjas tarifacsomag is.

Ha Ön a VGFelőfizetője akár meglévő telefonszámával is csatlakozhat a tarifacsomagba!

Ha még nem előfizető, érdemes akár a telefon-árkedvezmény miatt is előfizetnie, hiszen már az első hónapban megtakaríthatja az előfizetés éves díját.

Kötelező felelőségbiztosítás

Gázkészülékcsere műszaki-biztonsági ellenőrzésének kötelező felelőségbiztosítása. A biztosítási összeg káreseményenként 2 000 000 Ft. A felelőségbiztosítás éves díja egy lakást érintő készülékcsere esetén: 18 980 Ft. 

ELŐFIZETEK A VGF SZAKLAPRA 

 

Épületgépészet