Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

VGF Black Friday

November 23-án hatalmas kedvezmény a VGF akciós termékeire

2018. november 22. | VGF online |  1060 |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

VGF Black Friday

November 23-án a VGF SHOP-ban vásárolt Black Friday akciós termékeket kiemelt árkedvezménnyel tudja megvásárolni. Az akció kizárólag a megjelölt termékekre elérhető, november 23. éjfélig.

Pénteken új termékkel is bővült a SHOP, akár kétéves előfizetést is vásárolhatunk 30% megtakarítással. Fekete „óradíjak” mintájú pólónkat új és régi előfizetőink is 900 Ft-ért tudják megvásárolni.

Tovább a SHOPba →

Black Friday papír + elektronikus kétéves VGF előfizetés

13 000Ft helyett, Black Friday akcióban, 9100 Ft
Ez a termék kizárólag a Black Friday akcióban elérhető.

Tovább a termékre →

Black Friday fekete „óradíjak” póló

Fűtésszerelési óradíjak
3700 Ft helyett, Black Friday akcióban, VGF előfizetőknek: 900 Ft
Az akciós ár új előfizetés esetén is érvényes.

Tovább a termékre →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

VGF szaklap