Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Telt ház várható az Országos Magyar Épületgépész Napok helyszínein

| |  1428 |

Telt ház várható az Országos Magyar Épületgépész Napok helyszínein

A Magyar Épületgépészek Napja, a MÉN 22 sikeres év után 2018-ban jelentősen tovább fejlődött. Ez az irigylésre méltó siker öröm az épületgépészek számára, mert a MÉN alapjain egy még szélesebb szakmai összefogással, országos helyszínekkel bővülő rendezvénysorozattá, Országos Magyar Épületgépész Napokká alakult, megtartva a megszokott magasszintű szakmai és szórakoztató programjait.

Az OMÉN keretein belül az országban több tíz helyszínen lesznek különböző szakmai továbbképzések, gyár- és referenciaépület látogatások tervezőknek, kivitelezőknek. Szakiskolák, egyetemek is kapcsolódtak a rendezvénysorozathoz egyedi programjaikkal. Országos hálózatú épületgépészeti nagykereskedő cég rendkívüli akciókkal lepi meg ebben az időszakban partnereit. Részletek a www.talalkozzunk.hu honlapon olvashatók.

A VGF díjazza az Év Épületgépész Márkaképviselőjét!

Az Országos Magyar Épületgépész Napok médiatámogatói, kiállítói és a tervezői ankét szervezési teendőin túl, a VGF támogatóként is a rendezvény mellé áll, és felvállalta az Év Épületgépész Márkaképviselőjének díjazását. A jelöltekkel együtt így mi is izgatottan várjuk, hogy a győztes személyére fény derüljön!

A Műegyetemi rendezvényekre is hetekkel ezelőtt elfogyott mind az 50 kiállítási stand. A kiállító cégek listája a honlapon megtalálható. A kötelező szakmai továbbképzésekre, csütörtök és pénteki napokra 430 fő jelentkezett be a BPMK honlapján, ahol még 50 főnek van lehetősége magának helyet biztosítani. A változatos tartalmakat kínáló kísérő szakmai rendezvények díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. A Magánépíttetők Fórumára a jelentkezést 240 főnél le kellett állítani, „sajnos” csak várólistára tudunk bejelentkezést elfogadni.

A többi programnál a termek befogadó képessége kisebb, így aki érdeklődik az adott program iránt kérjük, regisztráljon.
további részletek 

Az I. Országos Magyar Épületgépész Napok záróeseménye a XXIII. Épületgépész Bál, az épületgépész társadalom egyik legkiemelkedőbb társasági rendezvénye, ahol a szórakoztatáson túl az országos díjak átadására is sor kerül.

Épületgépész Bál

A záróesemény szintén telt házas, a várólistákat meg kellett szüntetnünk, mert a Hotel InterContinental Budapest Bálterme nagyobb létszámot nem tud fogadni.

A fentiek alapján nagy várakozással várjuk 2018. november 26-30. közötti időszakot, hogy találkozzunk országszerte, hiszen a személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét.

Köszönjük a fő támogatónak, az ENSI Kft.-nek és minden támogatónak, a rendezvényeken szerepet vállalóknak, hogy hozzáállásukkal, aktivitásukkal, a szakmánk iránt érzett felelősségvállalással hozzájárultak és megteremtették lehetőségét az „épületgépész hét” megvalósításának.

 Tájékozódjon honlapjainkon és a facebook oldalunkon, vegyen Ön is részt az OMÉN programjain!

Kugler Géza
Országos Magyar Épületgépész Napok
Szervező Bizottság elnöke

ÉpületgépészetEseményRendezvény