VGF szaklap

Karácsonyi ajándékötletek szerelőknek

| |  1329 | |

Karácsonyi ajándékötletek szerelőknek

Ha még nem tudja, hogy mit vegyen karácsonyra szerelő párjának, barátjának vagy üzlettársának, íme 12 kedves ötlet, mellyel meglepheti szeretteit. Vannak köztük hasznosak és viccesek, illetve olyanok is, amelyek mindkét kritériumnak megfelelnek.

Villáskulcsfülű bögre

Igazán stílusosan tudja minden szakemeber elfogyasztani a reggeli kávéját ebben a nem mindennapi bögrében. Melegen ajánlott!

Ára: 3390 Ft

Érdekel

Swiss Tool Classic multifunkciós szerszám

Nem hiányozhat egyik szerelő zsebéből sem egy ilyen mindenes szerszám. Van itt fémfűrész, fafűrész, fémreszelő, drótvágó, csavarhúzó, vágó, kombinált penge, drótvágó, üvegnyitó, konzervnyitó, kábelvágó, vezetéklehúzó, csőrös fogó, lyukasztó és sok más is.

Ára: 41 500 Ft

Érdekel

A klímaszerelő nem tökéletes, de közel jár hozzá! 

Az épületgépész-szerelőknek készült pólóinkat bátran ajánljuk karácsonyi ajándéknak, hiszen vicces meglepetésként szolgálhatnak. Nézze meg a további négy mintát is a VGF Shopban!

A póló ára: 3700 Ft, előfizetéssel: 1200 Ft

Érdekel

Nem vagy elég gazdag ahhoz, hogy olcsó szerelőt válassz! 

A minták már nem csak fekete pólón, hanem szürkén is kaphatók, valamint a gázszerelőknek és a klímaszerelőknek készült kreatív kétféle pulóveren (fekete kapucnis és szürke magasított nyakú) is elérhető!

A pulóver ára: 11 400 Ft, előfizetéssel: 5700 Ft

Érdekel

Bosch Zamo III digitális lézeres távolságmérő

A mérőszalagok kora lejárt! Egy mai szakember lézertechnológiával méri megbízhatóan a távolságot. Egyszerű és gyors – így kell mérni. Ráadásul a VGF ajánlatában, a Bosch Termotechnika támogatásával akár ingyen is megszerezhető!

Ára: 20 500 ft helyett akár 0 Ft

Érdekel

VGF előfizetés

Hasznos meglepetés a VGF előfizetés minden épületgépésznek, víz-, gáz-, fűtés- és klímaszerelőnek! Rendelje meg a VGF-et ajándékba ismerősének, hozzátartozójának, mi pedig küldünk Önnek egy tiszteletpéldányt, valamint egy kísérő utalványt, amit a karácsonyfa alá tehet.

Ára: 6500 ft

Érdekel

Lézeres vízmérték

Felejtsd el a ceruzajelöléseket a falon! Ez a lézeres mérőszalag jól használható a munka során, de az otthoni barkácsoláshoz, képek egy vonalban való felrakásához is kitűnő. Csak állítsd be a vízmértékkel és kapcsold be a lézersugarat! A lézer függőleges és vízszintes vonalban fog megjelenni a falon. A precíz beállítást 2 db vízmérték segíti. 5,5 méteres mérőszalaggal.

Ára: 3390 Ft

Érdekel

Csokoládé harapófogó

Sokszor csak harapófogóval tudunk egy-két szót kicsikarni szerelő ismerőseinkből? Ez a szerszám biztosan mosolyt csal majd arcukra. Céges ajándéknak is javasoljuk szereléssel foglalkozó vagy szerszámgyártó, – forgalmazó cégek számára. Kiváló minőségű belga étcsokoládéból készül. Választható még villáskulcs, dugóhúzó, csavar vagy lakat formában is.

Ára: 2690 Ft

Érdekel

Szerszám toll

A szegnek, villáskulcsnak vagy csavarnak álcázott toll minden szaki mellényzsebében jól mutat. Ötletes, praktikus, mutatós – nem csak ezermestereknek.

Ára: 1990 Ft

Érdekel

Tusfürdő szerelőknek

A kifejezetten szerelőknek készülő vicces tusfürdővel élmény a zuanyzás és garantált a jó hangulat. Illata kellemes, uniszex. 

Ára: 1270 Ft

Érdekel

Leatherman Tread karkötő

Íme a világ első, csuklón hordható szerszámkészlete. Szemei szabadon variálhatóak, így a hossza és a funkciók is könnyedén testreszabhatók . A karkötőn megbújik lapos és pozidriv csavarhúzó, torx, imbuszkulcs, csavarkulcsok, penge, karbid üvegtörő tüske, csőkulcs adapter, négyszögkulcs és egy SIM-kártya kiszedő is.

Ára: 72 990 Ft

Érdekel

CATB35 ütés, por- és vízálló telefon

2300 mAh-s akkumulátor (30 nap készenléti idő), IP68 védelem: porálló, 1,2 m-ig, 35 percig vízálló, ütésálló, akár 1,8 m-es magasságból való leejtés, 4G hálózat, Nano SIM, 2.4” QVGA kijelző, 2MP-es kamera, 4GB ROM, 512 MB RAM (microSD kártyával bővíthető), FM rádió... 

Ára: 24 000 Ft

Érdekel

ElőfizetésKarácsony