Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Wilo-Stratos PICO

Maximális energiahatékonyság

2018. december 7. | támogatott cikk, szponzor: Wilo |

Wilo-Stratos PICO

Az EC-motor és a 0,1 m pontosságú beállítási lehetőségek tökéletes összjátékával a Wilo-Stratos PICO cirkulációs szivattyúval maximális energiahatékonyságot érhet el.

Az intuitív kezelhetőség és karbantartás, melyet az LC-kijelzőn látható szimbólumok segítenek, valamint az automatikus védelmi funkciók a kezelési kényelem legmagasabb szintjét kínálják. A nedvestengelyű cirkulációs szivattyú menetes csatlakozással rendelkezik, és blokkolási áramot álló tekercselésű EC-motorral felszerelt, amely beépített elektronikus teljesítményszabályozással működik. Alkalmas tetszőleges rendszerű meleg vizes fűtések, klímaberendezések, ipari keringtetőrendszerek ellátására. Energiatakarékos, családi és ikerházakhoz, valamint 2–6 lakásos társasházakhoz tervezett szivattyú, mely a szabályozatlan fűtési szivattyúkhoz képest akár 90%-kal kevesebb áramot fogyaszt. Csak 3 watt a minimális teljesítményfelvétele.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Szivattyú