Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Új generációs Testo füstgázelemző 1 év extra garanciával

| |  744 |

Új generációs Testo füstgázelemző 1 év extra garanciával

A mai világban egyre több „okos” készülékkel találkozhatunk, és nincs ez másképpen a méréstechnológiában sem. A Testo intelligens füstgázelemzője a technológiai újítások révén minden eddiginél könnyebbé és kényelmesebbé teszi a füstgázelemzést.

A nagyméretű HD érintőkijelző biztosítja a felhasználóbarát vezérlést és a mérési értékek olvashatóságát, melyek megjeleníthetők listanézetben, vagy grafikonon. A különböző ujjmozdulatokkal az értékek zoomolhatók vagy áthelyezhetők, így az igazán fontos paraméterek mindig a megfelelő helyen vannak. A kijelző azonnal reagál minden bevitelre, így a műszer vezérlése és a dokumentáció is gyerekjáték. A jegyzőkönyvek személyre szabhatók, lehetőség van képek, megjegyzések, vagy akár saját logó hozzáadására is. Az elkészült jegyzőkönyvek kinyomtathatók a helyszínen egy gyorsnyomtatóval Bluetooth® kapcsolaton keresztül, vagy továbbíthatók e-mailben WiFi-n keresztül.

A dokumentáció mellett a mérés is hatékonyan elvégezhető a tárolt mérőmenükkel. A műszer füstgázelemzés mellett képes huzat, koromszám, differenciálnyomás, valamint tömörség mérésre is. A különböző szettekkel és a szondák széles választékával a testo 300 minden fűtéstechnikai mérési feladatra készen áll, egyes konfigurációkkal akár 30 000 ppm-ig is mérhető szén-monoxid, valamint a gázútnullázás úgyis elvégezhető, hogy a szonda a füstgázáramban van.

A testo 300 robusztus felépítése révén ellenáll a behatásoknak a mindennapi munka során. A karcálló kijelző a műszerházba van süllyesztve. A műszer mérés közben stabilan rögzíthető a hátlapra erősített négy mágnessel. A testo 300 füstgázelemző elérhető 2 és négy éves garanciával is, a műszer díjmentes regisztrálásával pedig egy év extra garancia érvényesíthető.

További információk a Testo honlapján →

MéréstechnikaTesto