VGF szaklap

Az ISH-ra és játékra hív a Weishaupt

| |  207 | |

Az ISH-ra és játékra hív a Weishaupt

2019. március 11. és 15. között megújult környezetben kerül megrendezésre a szakmánk legnagyobb eseménye Frankfurtban. Tartson a Weishaupttal és nyerjen wellness-hétvégét.

A Weishaupt szeretettel meghív mindenkit a szakma eredményét bemutató ISH rendezvényre, ahol megismerheti a legújabb berendezéseket, technológiákat. A Weishaupt a B02 standon várja az érdeklődőket.

A ISH kiállítás legvonzóbb témája a fűtéstechnika – ebben az évben először – a fantasztikus architektúrájú, vadonatúj Halle 12 csarnokban várja vendégeit. A sok évtizede használt Halle 8 terület teljesen más tematikát kapott.

Szeretnénk emlékezetessé tenni az Ön ISH látogatását. Azok között, akik 2019. március 20-ig fotót küldenek a kapcsolat@weishaupt.hu email-címre, két főre szóló ötcsillagos wellness-hétvégét sorsolunk ki.

Fotózzon!

Mutassa meg egy képpel, hogy Ön milyennek látta a kiállítást, a Halle 12 csarnokot (ha a Weishaupt felirat is látható, az megtisztelő számunkra), a sok látogatót, a szakma seregszemléjének hangulatát. Kérjük, jelezze látogatásának dátumát is!

A beérkezett képeket a március 25-i héten a Facebook-posztjainkban tekinthetik meg.

Természetesen a sorsolás nyertesét a megadott elérhetőségein megkeressük és tájékoztatjuk.

Tisztelettel:
Weishaupt Hőtechnikai Kft.

ISH