Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Két hét múlva nyit a HUNGAROTHERM

| |  798 |

Két hét múlva nyit a HUNGAROTHERM

Az idei évben egészen korán, április 3–7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA csokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén. A kiállítás honlapján már működik a szakmai látogatók számára a konferencia és látogatói regisztráció.

A hazai legnagyobb építőipari seregszemle, mely egyúttal közép-kelet-európai régióban is vezető szerepet tölt be, hamarosan ismét megnyitja kapuit. A csokor többszáz kiállítója 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel újdonságait, hozza el bemutatói és várja a látogatókat. A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor első három napja kifejezetten a szakmai látogatóknak szól, ekkor zajlanak a szakmai konferenciák, workshop előadások. Az épületgépészeket, mérnököket is számos program várja.

LÁTOGATÓI REGISZTRÁCIÓ

Külön figyelmébe ajánljuk az április 5-én 10 órától kezdődő konferenciát, ahol a nemrégen Frankfurtban az ISH-n bemutatott újdonságokból kaphatnak ízelítőt.

A konferenciák mellett minden nap 10–14 óra között Workshop előadások a D pavilonban a Média 12 kiadó szervezésében. Lesz ismét ÖkoCity stand, kapcsolódó előadásokkal, Napelem szerelési bemutató is várja a látogatókat az MNNSZ szervezésében.

Ezúttal is szervez a HUNGEXPO szakmai túrákat. Mérnökök számára külön ajánljuk:

  • A megújuló energiáról a 2021-től érvényes elvárások fényében
  • Egy gépészeti terület, amelynek jelentősége évről évre nő: a légtechnika

Program

A CONSTRUMA és HUNGAROTHERM kiállítói az idei évben is pályázhattak innovációikkal a Díjakra. Az idei évben 5 CONSTRUMA és 3 HUNGAROTHERM Díj került kiosztásra, melyeket ünnepélyes keretek között a kiállítás megnyitóján fognak kiosztani április 3-án.

Díjazottak

Amennyiben már előre szeretné tervezni látogatását, böngésszen a kiállítói listában.

Kiállítók

Vidékről érkező látogatók számára ajánljuk: jöjjön vonattal a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2019. április 3–7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. (részletek a Construma honlapján)

A kiállítás nyitva tartása: április 3–7., naponta 10-től 18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.hungarotherm.hu , www.construma.hu

ConstrumaKiállítás