Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészeti ágazati Szakmai Workshop

2019. március 20. | támogatott cikk, szponzor: BGSZC |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Épületgépészeti ágazati Szakmai Workshop

A Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Épületgépészeti ágazati Szakmai Workshop-ot szervez, amelynek célja az ágazatban tanító és vizsgáztató pedagógusok, szakmai–gyakorlati oktatók, munkaközösség-vezetők szakmai felkészülésének támogatása.

A rendezvény helyszíne:
BGSZC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
1097 Budapest, Timót utca 3. 

A rendezvény időpontja:
2019. március 26. (kedd) 10.00–14:00

Parkolási lehetőség az iskola udvarán. 

Tervezett témák

  • Az épületgépész szakmák követelményrendszerei a vizsgák tükrében.
  • A SzakmaSztár országos versenyek követelményrendszerei.
  • A Skills (EuroSkills, WorldSkills) versenyek követelményrendszere.
  • Új technológiák az épületgépészet területén (A SzakmaSztáron is láthattuk...)

Részvételi szándékát az alábbi űrlapon jelezheti:

Űrlap itt →

(A regisztrációs űrlap kitöltésével a résztvevő hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatai kezeléséhez. Adatkezelő: Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum).

 

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Rendezvény