VGF&HKL szaklap

50 ezerért vállalja a fűtésszerelő a virtuális kazáncserét

| |  2586 | |

50 ezerért vállalja a fűtésszerelő a virtuális kazáncserét

„A megrendelőnek a gázkészülékre kell raknia a mobilját és a VR-gázszerelő távolról, virtuális technológia segítségével képes komplett hőcserélőcserére és beszabályzásra” – hirdeti az érdi székhelyű, minősített VR-gázszerelőmester. A hirdetés szerint egyelőre csak Iphone X készülékkel működik az alkalmazás, de hamarosan Androidra is elérhető lesz az új technológia. Nem akartuk elhinni, hogy ilyen tényleg létezik, ezért azonnal végére jártunk a futurisztikusnak tűnő technológiának.

Ha arra gondolt, hogy csak április bolondját járatják Önnel a VGF&HKL újságírói, akkor jó volt a megérzése. Nincs tudomásunk róla, hogy már épületgépészeti VR-technológia működne hazánkban, főleg nem készülékcserék esetén. A tréfa ellenére mégsem annyira távoli ez a jövőkép, hiszen a 2019-es frankfurti ISH épületgépészeti kiállításon több gyártó is VR-technológia segítségével mutatta be termékújdonságait, sőt még kivitelezői versenyt is szerveztek, ahol ténylegesen VR-szemüvegben, a virtuális világban kellett a „jövő” vízszerelőinek csapotcserélniük és szivattyút beépíteniük.

A legújabb termékfejlesztéseket és a vezető épületgépész gyártók újdonságait most Ön is megtekintheti, hiszen egy napra Budapestre költöznek az ISH újdonságai. Április 5-én, pénteken a VGF&HKL szervezésében kerül megrendezésre az ISH Konferencia 2019, ahova még korlátozott számban lehet jelentkezni. Szaklapunk előfizetőinknek ingyenes, de ha még nem előfizetőnk 5000 Ft tud online belépőt vásárolni vagy előfizetni 6500 Ft-ért, ami tartalmaz egy Construma belépőt és egy ebédet is!

Tovább az ISH Konferencia programjára és a regisztrációra!

Szervező: a VGF&HKL szaklap kiadója
Főtámogató: Weishaupt
Támogatók: Messe Frankurt Exhibitions GmbH., Hungexpo, ÉU, BD-EXPO
Előadók: Uponor, Rosenberg, Grundfos, Weishaupt, Messe Frankfurt, BD-Expo

Média12 Workshop

Ha nem tud a pénteki napon részt venni az ISH Konferencián, de valamelyik nap kilátogat a Hungarothermre, akkor ajánljuk figyelmébe a Média12 kiadó, D pavilonban zajló, 5 napos Workshopját, amely az építőipar jellemző területeit járja körbe, kiemelten kezelve az  épületgépészet aktuális témáit.

ConstrumaMédia12