Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Nyit a 10. HUNGAROTHERM

| |  537 | |

Nyit a 10. HUNGAROTHERM

Idén egészen korán, április 3–7. között várja a látogatókat a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor – melynek ebben az évben a HUNGAROTHERM is része – a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A HUNGAROTHERM, mely az épületgépészet legnagyobb szakkiállítása Magyarországon, immár 20 éve minden páratlan évben felvonultatja a legújabb épületgépészeti trendeket, termékeket, műszaki megoldásokat.

LÁTOGATÓI REGISZTRÁCIÓ

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokorra mintegy 600 kiállító érkezett 20 országból. Az első három nap kifejezetten a szakmai látogatóknak szól, ekkor zajlanak a szakmai konferenciák, workshop előadások. Az épületgépészeket, mérnököket is számos program várja.

Külön figyelmükbe ajánljuk az április 5-én 10 órától kezdődő Frankfurt ISH konferenciát, ahol a nemrégen lezajlott kiállításon bemutatott újdonságokból kaphatnak ízelítőt.

A konferenciák mellett minden nap 10-18 óra között Workshop előadások a D pavilonban a Média 12 kiadó szervezésében. Lesz ismét ÖkoCity stand, kapcsolódó előadásokkal, Napelem szerelési bemutató is várja a látogatókat az MNNSZ szervezésében.

Ezúttal is szervez a HUNGEXPO szakmai túrákat. Mérnökök számára külön ajánljuk:

  • A megújuló energiáról a 2021-től érvényes elvárások fényében
  • Egy gépészeti terület, amelynek jelentősége évről évre nő: a légtechnika

PROGRAM →

A CONSTRUMA és HUNGAROTHERM kiállítói az idei évben is pályázhattak innovációikkal a Díjakra. Az idei évben 5 CONSTRUMA és 3 HUNGAROTHERM Díj került kiosztásra, melyeket ünnepélyes keretek között a kiállítás megnyitóján fognak kiosztani április 3-án.

DÍJAZOTTAK →

Amennyiben már előre szeretné tervezni látogatását, böngésszen a kiállítói listában.

KIÁLLÍTÓK →

Vidékről érkező látogatók számára ajánljuk: jöjjön vonattal a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2019. április 3-7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. (részletek a Construma honlapján)

A kiállítás nyitva tartása: április 3-7., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bővebb információ: www.hungarotherm.hu , www.construma.hu

ConstrumaKiállítás