VGF&HKL szaklap

Címváltozás: elköltözött a szerkesztőség

Zöld irodában a Media12 kiadó

| |  2247 | |

Címváltozás: elköltözött a szerkesztőség

Június elsejével a VGF&HKL és társkiadványa, a Villanyszerelők Lapja szerkesztősége új irodaházba költözött.

Új címünk: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.

Egyéb elérhetőségeink, e-mail-címeink, telefonszámaink nem változtak. A szerkesztőség új épülete a Bécsi út és Vörösvári út találkozásánál lévő közlekedési csomópontnál található, így számos tömegközlekedési járattal is gyorsan megközelíthető.

Az óbudai új iroda környezettudatos és egyben komfortos, a jelen és a jövő épületgépészeti megoldásait használja. A szerkesztőségben dolgozók megfelelő közérzetét a levegős hőszivattyú és a hőleadásról gondoskodó falfűtő-hűtő panelek és a központi hőcserélős szellőztető szolgálja. A friss levegőt és természetközeli érzést az élő zöldfalak biztosítják, míg a világításról, energiatakarékos LED-panelek gondoskodnak. A természetes fényt a padlótól, mennyezetig érő, modern alumínium nyílászárók biztosítják.

A munkaállomások közös térben helyezlednek el, ezzel is a támogatva a csapatmunkát. Egyes tereket üvegfalak választanak el és szintén üvegfülkék nyújtanak lehetőséget a bizalmasabb telefonbeszélgetésekhez. A szociális helységekben energiatakarékos öblítőtartályok, peremnélküli fajanszok teszik még gazdaságosabbá az üzemeltetést. A konyhában szűrt ivóvíz áll a kollégák rendelkezésére. A modern bútorok és élettér tervezésénél a praktikum a komfort és energiatakarékosság figyelembevételével, szelektív hulladékkezeléssel vált modern szemléletű munkahellyé.

A legjobb épületgépészek előfizetőink
Az előfizetőink a legjobb épületgépészek!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

VGFHKL