Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Miniszteri elismerésben részesült Bokor András

| |  1644 |

Miniszteri elismerésben részesült Bokor András

Épületgépészeket ritkán díjaznak. Míg az építészt hamar piedesztálra emeli a széles közvélemény, a gépész, ha jól végzi a dolgát, láthatatlan marad az esetek döntő többségében. Azonban most Bokor András épületgépész harmadmagával miniszteri kitüntetésben részesülhetett.

Bokor András, szaklapunk igazságügyi szakértői rovatának gondozója, 2019. június 2-án Építők Elismerő Oklevelet vett át dr. Palkovics László Innovációs és Technológiai minisztertől, az építőipar területén, az építésgazdaság fejlődése érdekében végzett kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként.

Bokor András épületgépész tervező, igazságügyi szakértő idestova két esztendeje osztja meg szaklapunkkal bírósági történeteit az egész szakma okulására. A kivitelezői, tervezői hibák, balesetek leírása a VGF&HKL szaklap egyik legsikeresebb rovata.

A rovat cikkeinek fejléce

Miközben a szakemberek megismerkedhetnek a legújabb technológiák sajátosságaival, figyelemmel követhetik a buktatókat. Az okos szakember más kárán tanul!

A díjat további két épületgépész tervező, Csanád Bálint és Császár Álmos is megkapta. A szerkesztőség valamennyi tagja nevében gratulálunk.

Bokor AndrásSzakértő