VGF&HKL szaklap

CONSTRUMA: kedvezményes jelentkezés január 15-ig

| |  503 | |

CONSTRUMA: kedvezményes jelentkezés január 15-ig

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA 2020-ban április 1–5. között kínál újabb lehetőséget az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A pavilonok nagyobb részét már lefoglalták a kiállítók, folyamatosan érkeznek a jelentkezések, így a helyosztás is zajlik már. Amennyiben részvételét fontolgatja a jövő tavaszi rendezvényre, célszerű mielőbb döntésre jutnia, hogy még lehetősége legyen helyet választani, ráadásul még kedvezményes helydíjjal.

KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2020. JANUÁR 15.

A CONSTRUMA csokor a hazai piac legnagyobb és legrangosabb otthonteremtési rendezvénye. A csokor stabilan 20 000 négyzetméter feletti területen, 600 kiállítóval, 45-50 ezer látogatóval a legnagyobb elérést biztosítja a hazai rendezvények közül. Az építőipari szakma, az épületgépészet, a lakberendezés szakemberei, ágazati szereplői számára a tavasz legmeghatározóbb eseménye, az építkező, felújító nagyközönség számára pedig a legszélesebb választékot kínáló platform. Komplexitásának köszönhetően egyedülálló a hazai piacon, és vezető szerepre tett szert a közép-kelet-európai régióban is.

A CONSTRUMA kiállítási csokor szerves része a RENEO, mely Magyarországon egyedülálló módon kiállítási keretek között mutatja be a megújuló energiák építőipari alkalmazási lehetőségeit, gyakorlati bemutatókkal, szakmai előadásokkal kísérve. E témakör évek óta a nagyközönség részéről kiemelt érdeklődéssel kísért terület.

Páros években mindazon épületgépészeti cégek, akik éves megjelenést szeretnének, azok a RENEO keretében kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen a folyamatosan változó szabályozások miatt a szakemberek és a magán építkező, felújító végfelhasználók számára egyre fontosabb a közvetlen információ, a termékek ismerete a választáshoz.

A kiállítók már 1600 négyzetméternyi területet lekötöttek a RENEO által összefogott tematikákban, a nagyobb területet elfoglaló résztvevők között található például az Energia3000 Solar GmbH, az EU Solar Kft., a Fronius International Kft., a Kamleithner Budapest Kft., a Planning & Trading Kft., a Tiszta Energiák Kft., a VPP Zrt., a Wagner Solar Hungária Kft.

A szakmai látogatók közül 21% érdeklődik a RENEO témakör iránt, az építkező nagyközönség részéről pedig a kutatás alapján minden második ember érdekelt.

Használja ki a lehetőséget, állítson ki Ön is, mutassa be termékeit mintegy 50 000 látogató előtt! Ne maradjon le a szakma legnagyobb rendezvényéről!

Részletes információ a kiállítási csokorról →

Jelentkezési lap →

 

ConstrumaKiállítás