VGF&HKL szaklap

Árváltozás előtt kedvezményes előfizetés

| |  540 | |

Árváltozás előtt kedvezményes előfizetés

Felhívjuk mindazok figyelmét, akik a közeljövőben terveztek előfizetni a VGF&HKL szaklapra, vagy meglévő előfizetésüket tervezték meghosszabbítani, hogy december 31-ig még az idei áron tudják megvásárolni előfizetésüket.

Az évente 10 lapszámot tartalmazó VGF&HKL előfizetés díja – december 31-ig fizetve – egy évre 6500 Ft, két évre 13 000 Ft, ami január 1-től 7500 illetve 15 000 Ft-ra módosul. Választhat kedvezőbb árú elektronikus előfizetést is. Nézze meg kínálatunkat és válassza ki az önnek legmegfelelőbb előfizetési formát!

Figyelem!

Lehetőséget biztosítunk az ünnepek alatt is az ügyintézésre. Ha online bankkártyás fizetési módot választ, akkor egy napon belül aktiváljuk hozzáférését és rövid időn belül olvashatja a lapot pdf formátumban vagy a lapszámok cikkeit honlapunkon megtekintve. Regisztráljon, válasszon az előfizetési formák közül, fizessen bankkártyával és néhány órán belül olvashatja a legfrissebb lapszámaink tartalmát!

Csekkes befizetés vagy banki átutalás esetén hosszabb átfutási idővel számoljon, mert az ügykezelés csak január elején fog megtörténni. Azoknak lehet ez a befizetési forma megfelelő, akik csak a postán érkező, nyomtatott lapszámokra kívánnak előfizetni.

Már csak azért is megéri most előfizetnie mert új előfizetése mellé BWT Penguin vízszűrő kancsót kaphat, ha előfizet decemberben a VGF&HKL szaklapra.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

ElőfizetésVGF&HKL szaklap