VGF&HKL szaklap

Indul a szakmai regisztráció a CONSTRUMA-ra

Február 20-tól elérhető a szakmai regisztráció és jegyvásárlás

| |  370 | |

Indul a szakmai regisztráció a CONSTRUMA-ra

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, az otthonteremtés legnagyobb kiállítása, a CONSTRUMA csokor 2020-ban április 1–5. között várja ismét a szakma képviselőit. Egy időben, egy helyen több mint 500 cég várja a látogatókat 4 pavilonban a HUNGEXPO területén.

A kiállításra február 20-tól elérhető a szakmai regisztráció és jegyvásárlás.

Az idei kiállítási csokor fókuszában az ágazat fejlesztéseit is jelentősen meghatározó irányvonalak állnak:

KORSZERŰ ANYAGOK – INNOVÁCIÓ – ENERGIAHATÉKONYSÁG – DIGITALIZÁCIÓ – FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

A kiállítók és a programok is ezeket az irányokat képviselik a mai kor kihívásainak megfelelőn, az építőipari és lakberendezési trendek változásait előrevetítve.

A pavilonok már majdnem teltházasak, az idei évben intenzívebb kiállítói igénynek köszönhetően január közepéig a cégek szinte teljesen lefoglalták a rendelkezésre álló területeket.

Az építkezéshez szükséges anyagok, termékek, szolgáltatások ezúttal is a legnagyobb A pavilont töltik meg. A megújuló energia témában illetve épületgépészeti területről érkező cégek pedig a D pavilonban lesznek, a RENEO keretében. A RENEO, mely Magyarországon egyedülálló módon kiállítási keretek között mutatja be a megújuló energiák építőipari alkalmazási lehetőségeit, gyakorlati bemutatókkal, szakmai előadásokkal kísérve. E témakör évek óta a nagyközönség részéről is kiemelt érdeklődéssel kísért terület. Páros években pedig azok az épületgépészeti cégek, akik éves megjelenést szeretnének, azok is itt mutatkoznak be a szakma és a végfelhasználók felé.

Várhatóan idei is nagy sláger lesz a látogatók körében a megújuló energia, azon belül is a napenergia hasznosításának lehetőségei. A napelemek szerelését is megtekinthetik a látogatók egy külön bemutató keretében. A már elmaradhatatlan ÖKO CITY szigeten a közel nulla energia igényű épületekről, az ehhez elérhető megoldásokról kaphatnak hasznos információt.

A csokor kiállítóinak listája már elérhető a honlapon.

A D pavilonban felállított konferencia teremben az első két napon a mérnökök szakmai továbbképzését szolgáló konferenciák lesznek a BPMK szervezésében. Ugyanitt kerül sor majd a pénteki napon egy ROCKWOOL által szervezett programra. Lesz ezen felül ÖKOHOME konferencia, ÉVOSZ által szervezett póriumbeszélgetés az építőipari költségekről, kerekasztal beszélgetés a bérlakásépítési programról, hogy csak néhányat említsünk. A teljes konferenciaprogram a honlapon megtekinthető.

A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign (mely szintén két pavilont tölt meg) ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításhoz szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve.

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2020. április 1–5. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA 39. Nemzetközi építőipari szakkiállításra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra. Részletesebb információ a honlapon elérhető.

CONSTRUMA CSOKOR NYITVATARTÁS

szakmai napok: április 1–3., naponta 9-től 18 óráig
nagyközönség napok: április 4–5., naponta 9-től 18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: construma.hu

ConstrumaKiállítás