VGF&HKL szaklap

Megtartjuk az 5. Lakásszellőzés konferenciát

Frissítve – 2020. március 11.

| |  207 | |

Megtartjuk az 5. Lakásszellőzés konferenciát

Amíg ennek nincs jogi akadálya, a VGF&HKL szaklap kiadója a Zehnder Group támogatásával megtartja a központi szellőzés témakörének legnagyobb hazai konferenciáját Budapesten. A rendezvényre március 12.-én kerül sor 9 órai kezdettel. Helyszín: Moha Ház, 1143 Budapest, Gizella út 42–44.

Van műszaki megoldás a vírusfertőzések ellen

A konferencia középpontjában áll majd, hogyan lehet csökkenteni a vírusok, baktériumok jelentette kockázatot épületgépészeti megoldásokkal.

A rendezvény helyszínén is központi szellőztetőrendszer gondoskodik a friss levegőről, de a résztvevőktől azt kérjük, kerüljék a kézfogást és az egyéb testi kontaktust, illetve aki lázas, rosszul érzi magát, esetleg olyan területeken, például Olaszországban járt a napokban, ahol magas az új koronavírus okozta megbetegedések száma, maradjon otthon!

A beléptetésnél hőkamerával szűrjük az esetleges lázas betegeket. A rendezvény sajtónyilvános.

Infók, regisztráció, részletes program →

Frissítés

Későbbi időpontra halasztja a VGF&HKL szaklap kiadója a Zehnder Group támogatásával meghirdetett 5. Lakásszellőzés konferenciát. Az eseményre eredetileg 2020. március 12-én került volna sor Budapesten.

A halasztás oka, hogy a kormány rendkívüli jogrendet hirdetett a koronavírus-járvány miatt, ennek pedig része az is, hogy a 100 fősnél nagyobb, zárt trében megrendezendő eseményeket a korlátozások ideje alatt megtartani tilos.

A regisztráltakat és az érdeklődőket azonnal értesítjük az új időpontról, ha a vészhelyzet-állapotot feloldják. A befizetett belépőjegyek a későbbi időpontra is érvényesek; a regisztrált résztvevők a fejleményekről, így az új dátumról is tájékoztatást kapnak.

RendezvénySzellőztetés

Kapcsolódó