Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Nézze meg, mikor lesz a következő épületgépész webinárium!

2020. május 11. | VGF&HKL online |  1342 |

Nézze meg, mikor lesz a következő épületgépész webinárium!

Elindult az új tematikus gyűjtőoldalunk, ahol időrendi sorrendben, naprakészen követheti, hogy milyen élő videóelőadásokat tartanak a szakma képviselői. Összeszedtük egy csokorba a következő hetek, hónapok élő adásait és kiegészítettük a partnereink már elkészült oktatóvideóival.

Tovább a webináriumokhoz →

Az online videós tudásanyagot naponta frissítjük az új videókkal és online konferenciákkal. Érdemes rendszeresen meglátogatni ezt az oldalt, hiszen ezekkel a webes szemináriumokkal akár otthonról, akár telefonján keresztül tud hasznos képzéseken részt venni.

Videós eseménynaptárunkban nemcsak időrendi sorrendben, de tematikus szűrésekkel is kereshet, hogy az Ön számára legérdekesebb tartalmat tudja megnézni.

A videógyűjteményben a saját gyártású VGF HOME műsoraink összes videóját is elérheti, amelyekben szakmai különlegességekről, újdonságokról kap bővebb tájékoztatást.

Értesüljön elsőkézből a legújabb szakmai hírekről és az új webináriumokról!

Tovább a webináriumokhoz →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

KépzésVGF&HKLVGF&HKL szaklapVideó