Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Probléma megoldva

2020. október 21. | VGF&HKL online |  1325 |

Probléma megoldva

Az elmúlt hetekben számos alkalommal jelezték olvasóink, hogy a webshopunkban indított vásárlások során a bankkártyás fizetés több esetben sikertelen volt.

Megvizsgáltuk a hibát és kiderült, hogy banki partnerünk rendszere okozza a problémát, mivel több (külföldi) szervert érintve zajlott a fizetési folyamat, amely során a vásárlások kb. 10%-a sikertelen kimenetelű volt. Az elmúlt időszakban az érintett bank részéről megnyugtató megoldást nem kaptunk, ezért a szolgáltatóváltás mellett döntöttünk.

Megtörtént az átállás, így 2020. október 20-ától a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion rendszere garantálja a VGF&HKL olvasóinak.

Kérjük mindazokat, akiknek az elmúlt hetekben a bankkártyás fizetés sikertelensége miatt hiúsult meg a VGF&HKL előfizetés megvásárlása, az látogasson vissza a webshopunkba és tegyen egy újabb próbát. Bízunk benne, hogy ezúttal sikerrel jár. Megköszönjük, ha megosztja velünk tapasztalatait.

Természetesen a bankkártyás fizetés mellett lehetőség van a banki átutalásra, illetve csekken történő befizetésre is.

 ELŐFIZETÉS → 

VGF&HKL SHOP →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ElőfizetésVGF&HKL szaklap