Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Áprilisban tartják a Construmát – de van B-terv is

| |  201 |

Áprilisban tartják a Construmát – de van B-terv is

A virtuális térbe költöznek a Hungexpo Zrt. idén márciusra tervezett kiállításai a vírushelyzet miatt. Ha a korlátozásokat március elsejével feloldja a kormány, a Construma csokrot az eredeti áprilisi időpontban már a megszokott módon, „fizikailag” tartják meg, ha nem, akkor átteszik júniusra.

Rendkívüli online sajtótájékoztatót tartott ma a Hungexpo Zrt., amelyen bejelentették, hogy a márciusra tervezett rendezvényeiket az online térben tartják meg. Az Agromashexpo, a FeHoVa, illetve a Budapest Boad Show kiállítói és látogatói így csak a digitális technikának köszönhetően találkozhatnak egymással. A változás oka természetesen a járványhelyzet.

Ganczer Gábor, a társaság vezérigazgatója lapunk kérdésére elmondta, hogy az április 14–18 között tervezett Construma, Hungarotherm és Otthon Design kiállítás szándékaik szerint a hagyományos módon, a maga fizikai valójában kerül megrendezésre. Biztosat azonban nem mondhatott, hiszen elképzelhető, hogy a kormány úgy dönt, márciusra is fenntartja a járvány terjedését fékezni hivatott korlátozásokat. Ez esetben a B-terv lép életbe, és a rendezvénycsokrot júniusban fogják megtartani, ugyancsak a szokásos módon.

Emlékezetes, a Covid-helyzet már tavaly is közbeszólt, és a szervezők a szokásos tavaszi időpont helyett kénytelenek voltak őszre halasztani.

Construma

Kapcsolódó