Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

OMÉN: Idén dupla díjkiosztó lesz

| |  250 |

OMÉN: Idén dupla díjkiosztó lesz

Az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) záróeseménye hagyományosan Az Év Emberei díjátadó ünnepség és az épületgépész bál. Tavaly a járványhelyzetre való tekintettel egyiket sem tudták megtartani, így az idei díjazottak és a tavalyiak egyaránt 2021. november 26-án kapják meg az elismeréseket.

Az OMÉN és az Épületgépész Bál szervezőbizottságának az elmúlt év novemberében azzal a helyzettel kellett szembenéznie, hogy a koronavírus járvány miatt kialakult vészhelyzetre tekintettel az Épületgépész Bált/díjátadó rendezvényt – amelyen átadtuk volna az épületgépész szakma díjait – el kellett halasztani – áll a szervezők lapunkhoz eljuttatott tájékoztatójában. Mint írják, az azt terveztük, hogy a díjak átadását a 2021-es év első felében, tavasszal, nyugodt, biztonságos környezetben valósíthatják meg, de miután a szervezőbizottságok az elmúlt napokban tárgyaltak a kialakult helyzetről, különös tekintettel a koronavírus beindult harmadik hullámára tekintettel, arra a következtetésre jutottak, hogy jelen pillanatban sem látható a rendezvény tavaszi, ünnepélyes keretek között történő megrendezésének lehetősége.

Éppen ezért a szervezőbizottság úgy döntött, hogy a 2020-as épületgépész szakmai díjak átadását a 2021-es – már várhatóan biztonságos körülmények között megrendezhető – november végi Épületgépész Bálra halasztja. Így ezen a rendezvényen két díjátadásra – az aktuális 2021-es mellett az előző évire is – sor kerül.

A szervezők továbbra is várják a további támogatói jelentkezéseket. A szervezéssel kapcsolatos legfontosabb információkat a talalkozzunk.hu honlapon követhetik az érdeklődők.

Rendezvény