Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Mandik légkezelők

Élvonalban a légkezelésben

2021. március 3. | támogatott cikk, szponzor: Cool4u |

Mandik légkezelők

Széles a paletta a magyar piacon a légkezelők tekintetében is, mégis mindig van hely az újnak. Illetve nem is igazán újnak, hiszen a Mandik márkanév régen jelen van hazánkban és számos kiemelkedő referenciával is rendelkezik. Ilyen például a Komáromban épülő SK Battery Hungary akkumulátorgyár, ahova többek között ezek a légkezelők is nagy számban beépítésre kerültek. Na de akkor miért is új? Ennek a kérdésnek a megválaszolásához elsőnek ismerkedjünk meg magával a gyártóval.

A MANDIK egy 1990-ban alapított cseh családi vállalkozás. Mára a HVAC eszközök és tűzoltási berendezések iparágának egyik legfontosabb gyártójává nőtte ki magát a légkondicionálóktól az ipari fűtésrendszerekig. Az európai piacon elért sikereit a magas minőségre, rugalmasságára és az értékesített termékekre biztosított háttértámogatásokra alapozza. A termékek megbízhatóságát igazolják a kiszállítások Európa városaiba, alagútjaiba és atomerőműveibe.

A cég megfelel az ISO 9001, KTA 1401 és 10CFR APP10 minőségi szabványoknak és tagja a német RLT és EUROVENT légkondicionáló gyártók szövetségének. A vállalat rendelkezik az összes európai szabványhoz szükséges tanúsítvánnyal, valamint megkapta az Eurovent és az RLT-TÜV-01 energiahatékonysági tanúsítványt és a TÜV SÜD Industrie Service Gmbh tanúsítványát az EN 1886 alapján. A piaci jelenlét tekintetében a MANDIK a Cseh piacon kívül 30 további országban van jelen világszerte viszonteladói partnereinken keresztül. Az export értékesítések a forgalma megközelítőleg 75%-ot tesz ki. A cég székhelye Prágától pár kilóméterre található, ahol az adminisztratív, gyártási és raktározási folyamatoknak egy 9000 m²-es ipari létesítményt ad otthont. A cégnek több, mint 200 alkalmazottja van, akik az értékesítési, adminisztrációs, gyártási, raktározási és szolgáltatói feladatokat látják el. A MANDIK napi folyamatok elvégzése közben nagy hangsúlyt helyez a környezetvédelemre és a munkavállalók biztonságára. Ezeken a területeken a MANDIK a legszigorúbb Európai Úniós előírásokat tartja szem előtt A környezetvédelmi elkötelezettség eredményeképpen a MANDIK mára a saját megújuló energiaforrásaiból látja el épületét és kizárólagosan energiahatékony eszközöket használ. A céljuk, hogy a lehető legmagasabb szinten tartsák a vásárlók elégedettségét és közben egy magas minőségű munkakörnyezetet alakítsanak ki dolgozóik számára.

Mivel minden rendszernek megvan a sajátossága, egyedi kialakítása, ezért olyan kollégákkal dolgoznak együtt, akik mindig megtalálják a legjobb és a leggazdaságosabb megoldásokat.

A MANDIK egy komplex tervező szoftverrel dolgozik, amivel könnyedén kezelik az egyedi igényeket a tervezéstől a kivitelezési specifikációkig. A szoftver részletes és minden részletre kitérő technikai és árazási információkkal tud szolgálni akár magyar nyelven is.

Abban az esetben, ha egy projekt esetén kivitelezési nehézségbe ütközik a vásárló, a MANDIK szerviz csapata teljes támogatással segíti a megrendelőt és azon dolgoznak, hogy a lehetőségekhez viszonyítva a legmegfelelőbb rendszereket tudják szolgálatba állítani és azok probléma mentesen tudjanak működni.

És mitől lett ismét új ez a termék a hazai piacon? Attól, hogy a Mandik légkezelők magyarországi kizárólagos hivatalos forgalmazója 2021-től a Cool4u Systems Kft. lett. Így most már ez a cég nem csak a Gree, Maxa, Frost kizárólagos hazai márkaképviselete, hanem a Mandik légkezelőké is.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Légkezelés