Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

A klímapiac új szereplője

AUX klímák a Rotovilltől

2021. március 30. | támogatott cikk, szponzor: AUX |

A klímapiac új szereplője

A pécsi székhelyű Rotovill Kft. 1993 óta segíti a szakemberek mindennapi munkáját az alkatrész- és klímapiacon. Az azóta eltelt közel három évtized alatt a vállalat az ország piacvezető háztartásigép-alkatrész nagykereskedőjévé, valamint széles termékportfóliójának köszönhetően a lakossági klímatechnika meghatározó szereplőjévé vált. Az idei évre ráadásul egy hatalmas bejelentéssel is készültek: piacra vezetik Magyarországon a világszerte méltán népszerű, megújult és megbízható AUX klímákat.

A Rotovill partnerei elsősorban viszonteladók, háztartásigép-, hűtő- és klímaszerelők, akik számára a vállalat alkatrészeket és tartozékokat, valamint villamos- és épületgépészeti termékeket kínál. A cég lassan két évtizede kezdte meg a hűtőgép- és klímatechnikai alkatrészek, berendezések forgalmazását, mely termékkör a tudatosan szelektált, magas minőséget képviselő árucikkeiknek köszönhetően hamar sikeres ágazattá vált. A Rotovill most történetének egy újabb mérföldkövéhez ért az AUX klímák bevezetésével.

A vállalat stabilitását a piacán kívül meghatározza a közel harminc éves szakmai tapasztalat, a kialakított cégstruktúra, a folyamatok, a jó csapat, de legfőképpen a partnereik elégedettsége, akiket mindenek feletti becsben tartanak. A kezdetektől fogva a megbízhatóság és a kiszámíthatóság azok az alapvető értékek, amelyek mentén a cég működik. Kiemelt fontosságú számukra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket forgalmazzák, így termékportfóliójuk bővítésénél is ez az elsődleges szempont, melyet mindenkor figyelembe vesznek. Éppen ezért esett a választásuk az AUX márkára, melynek – a tavaly aláírt szerződésnek köszönhetően – hivatalos magyarországi forgalmazójává vált a cég, megszerezve evvel a világ egyik legnagyobb klímagyártójának teljes háttértámogatását.

Balra: AUX Gamma Series – Magas felszereltség kedvező áron

Jobbra: AUX Delta –Elegáns matt design, tálcafűtéssel és innovatív megoldásokkal

Mit is érdemes tudni az AUX-ról?

Az 1986-ban alapított AUX Group fő tevékenysége a légkondicionáló berendezések, illetve egyéb háztartási készülékek gyártása, de emellett foglalkozik még egészségügyi szolgáltatások nyújtásával, valamint ingatlanpiaci és pénzügyi befektetésekkel is. Az AUX a lakossági légkondicionáló-iparág TOP 3 szereplőjének egyike a világon, valamint évek óta stabilan Kína TOP 500 vállalata közé tartozik, ami nem kis szó, tekintve a kontinensnyi országban megtalálható 35 millió vállalatot. A légkondicionáló divízió évek óta tartó tudatos és folyamatos megújulását, valamint a tartósan magas minőséget a Japánban létrehozott kutatás-fejlesztési központ segíti, amely szintén határozott érv volt a Rotovill számára a márka mellett.

AUX Omega Series – Precízen kidolgozott japán fejlesztésű készülék

Az AUX csoport több mint 30 000 alkalmazottal, összesen 10 gyártó bázissal és 5 fejlesztő központtal rendelkezik Kínában, Japánban, Brazíliában, Indonéziában és Thaiföldön, gyártókapacitása pedig éves szinten meghaladja a 20 millió szettet, ami közel 60 ezer szettet jelent naponta. Ennek is köszönhető, hogy az AUX Group árbevétele 2019-ben elérte a 11,3 milliárd USD-t.

A Rotovill kínálatában ezentúl a jól ismert RCOOL és sok más világmárka mellett az AUX RAC és CAC termékeinek széles portfoliója is rendelkezésre áll. A termékek megvásárlásának fő szempontja lehet a kiemelkedő minőség mellett a hosszú jótállási időszak is. A támogatást tovább erősíti, hogy a felmerülő alkatrész, szerelési anyag vagy szerszám igényeket a Rotovill Kft., mint az ország egyik legnagyobb és legrégebbi alkatrészforgalmazója azonnal, raktárról biztosítja.

Így a kivételes AUX klímákkal garantált a siker a hazai piacon is, hiszen a Rotovill céges filozófiájának megfelelően termékeik egyesítik a megbízhatóságot és a magas minőséget.

Amennyiben Ön is szeretne a siker részesévé válni, kattintson az alábbi linkre, és legyen a Rotovill partnere!

www.auxklima.hu →

Címkép: AUX Omega
Képek forrása: © AUX Magyarország

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

KereskedelemKlíma