Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Az új ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Meglepően egyszerű

| |  275 |

Az új ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Egyszerre szolgálja ki a felhasználók és a beépítő szakemberek legmagasabb szintű igényeit az ACO legújabb zuhanyfolyókája, a Solid Plusz. Egyszerű tisztíthatóság, egyszerű beépítés és funkcionalitás a legfontosabb jellemzői.

Elegáns megjelenés és egyszerű tisztíthatóság

Az elegáns zuhanyfolyóka elektropolírozott rozsdamentes acélból készül, minden szokásos csempeformátumhoz könnyen hozzáigazítható. Használatával a nagy méretű burkolólapok is érvényesülni tudnak.

Funkcionális kialakítás

Az elegancia magas minőséggel párosul, a zuhanyfolyóka profilja 4 mm magasságú elektropolírozott rozsdamentes acélból készül. A lejtést a folyókaprofilban alakították ki, így a megbízható vízelvezetés mellett a tisztítása is könnyen megoldható. A zuhanyfolyóka-profil 80 mm-rel rövidebbre vágható, ezáltal könnyen a helyszíni sajátosságokhoz igazíthatjuk a vízelvezetést. A legtöbbször használt 10 mm vastag burkolati lapok alkalmazása esetén a profil közvetlenül behelyezhető a padlóösszefolyó alsórészbe. Amennyiben 10 mm-nél vastagabb lappal burkoljuk a fürdőszobát, a folyókához tartozó magasítóelemmel egyszerűen a szükséges szintre emelhető a folyókaprofil.

Egyszerű beépítés

A gyárilag rögzített szigetelőmembrán elengedhetetlen a megfelelő vízszigetelés kialakításhoz. A beépítés során a padlóösszefolyót védőburkolat óvja, hogy ne kerülhessen szennyeződés a csőhálózatba. A védőburkolat széle szerszám nélkül eltávolítható, így fal mellé is könnyedén beépíthető a zuhanyfolyóka alsórésze.

ACO Solid Plusz beépítési videó

Méghogy a zuhanyfolyóka beépítése ördöngösség? Az ACO fürdőszobai termékcsaládjának legújabb tagja, a Solid Plusz zuhanyfolyóka megdönti ezt a sztereotípiát. A zuhanyfolyóka kiképzése, az állítólábak egyszerű kezelhetősége és vághatósága, a beépítés folyamán az összefolyó alsó részt a törmeléktől védő fedél mind azt mutatja, hogy a termékfejlesztés során a tervezők a beépítést végző szakemberek munkájának egyszerűbbé tételét tartották szem előtt. Sőt, a Solid Plusz az ACO első méretre vágható folyókája, amelynek hossza így könnyen a beépítés helyéhez igazítható.

SzerelésSzerelvényekVideó

Kapcsolódó