Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Az Épületgépészeti Múzeum számára is felajánlható az adó 1%-a

2021. május 12. | VGF&HKL online |  489 |

Az Épületgépészeti Múzeum számára is felajánlható az adó 1%-a

A személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlása nagy segítség a nonprofit szervezeteknek, így a MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítványnak is. Az alapítvány a muzeális épületgépészeti tárgyak felújításához, bemutatható állapotba hozásához használja fel a támogatást.

Adószám: 18979316-2-41
Név: MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány
Cím: 1025 Budapest, Napvirág utca 10.

Május 20-áig rendelkezhetünk az szja 1+1%-áról, a jogosult civilszervezetek listája itt érhető el.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Múzeum