Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

KAN tréning központ

A KAN-Therm Mobil Képzési Központja európai körútra indul

| |  182 |

KAN tréning központ

A termékek iránti hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a KAN-Therm kibővíti projektjeit, ezzel is növelve partnerei körét. Az új innováció a Mobil Képzési Központ, amely hamarosan egy különleges útra indul Európába – erre pedig egy e célra épített különleges jármű, vagyis a KAN Truck Training Center fog szolgálni. Itt műszaki szakértők osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a látogatókkal, valamint bemutatják a Kan-Therm rendszereket.

Nézzük meg, hogyan is fog pontosan kinézni ez az európai képzési kezdeményezés!

Egy új képzési jármű és egy változatlan alapötlet

A vállalkozás alapelve nem változik, a KAN-Therm továbbra is mindenekelőtt a termékei vevőivel és forgalmazóival való találkozásokra épít. Ők azok, akik napról napra dolgoznak a KAN-nál elérhető kínálattal, ezért olyan fontos az ő tudásuk aktualizálása és minden kérdésük megválaszolása, ami a mindennapos munka során felmerülhet.

2021 szeptemberében útnak indul a Mobil Képzési Központ, és többek között Magyarországot, Csehországot, Szlovákiát, Bulgáriát, Romániát, Szerbiát, Albániát, Görögországot, Horvátországot és Bosznia-Hercegovinát tervezik meglátogatni. A képzési bázisként szolgáló autót a KAN tervezte meg és alakította ki, különös súlyt fektetve arra, hogy hasznos, funkcionális és az összes látogató számára a lehető legkomfortosabb legyen. A célállomásokat úgy válogatták össze, hogy a lehető legtöbb partnerhez eljusson, és hogy részt vehessen az építőipari ágazat legfontosabb szabadtéri eseményein.

Hogy fognak kinézni a találkozók a KAN Truck Training Centerben?

A találkozók során az építők és a vevők nem csupán részletesen ismerkedhetnek meg a KAN által kínált összes rendszerrel és termékkel, de egyben saját kezűleg ki is próbálhatják azokat, és elvégezhetik összeszerelésüket. Ezen felül a KAN-Therm képviselői tájékoztatást adnak számos újdonságról és a kínálattal kapcsolatos érdekességekről is. Nagy hangsúlyt fektetnek a tudás átadásának gyakorlatias módszereire, ezért a látogatóknak nem csak a képzéseken való részvételre lesz lehetőségük, de elvégezhetik majd a csövek nyomáspróbáját, és tesztelhetik tűrőképességüket és tartósságukat is. Minden találkozónak rendkívül fontos eleme lesz továbbá a tapasztalatcsere és válaszok nyújtása a partnerek és a vevők részéről felmerülő minden műszaki kételyre és kérdésre.

A tipikusan termékekkel kapcsolatos és műszaki kérdéseken kívül helye lesz a szórakozásnak is. Mindenki, aki meglátogatja képzési járművet, vendég lesz egy jó kávéra vagy teára, részt vehet nyereményekkel kecsegtető vetélkedőkön, valamint felszerelkezhet a szükséges műszaki anyagokkal, mint a különféle katalógusok, szórólapok és prospektusok.

A KAN Truck Training Center útjának részleteiről – beleértve a találkozók helyét és időpontját – folyamatos tájékoztatás lesz, mind az információs csatornákon (Facebook, honlap), mind a kereskedelmi partnerek információs csatornáin.

Remélhető, hogy a közös találkozók, a tudás és a KAN szakemberei által több mint 30 év alatt felhalmozott tapasztalatok megosztása hozzá fog járulni a kapcsolatok szorosabbra fűzéséhez a jelenlegi és jövőbeli partnerekkel, és emellett rendkívül inspiráló és motiváló is lesz.

A viszontlátásra hamarosan, a KAN Truck Training Center fedélzetén!