Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Egy nemzetközileg is jegyzett magyar cég a szigeteléstechnika élvonalából

| |  159 |

Egy nemzetközileg is jegyzett magyar cég a szigeteléstechnika élvonalából

Mint mondják, az ördög a részletekben rejlik, s igaz ez az építőipar területeire is. Egy építkezés során kiemelt fontosságú, hogy a szigetelések minőségére maximális figyelmet fordítsunk. A profi eredmény elérése érdekében a szigeteléstechnikában élenjáró vállalkozást kell választanunk, és ezt itthon is könnyűszerrel megtehetjük, hiszen a külföldi referenciákkal is rendelkező Isoflex Kft. minőségi és széles palettát lefedő termékkínálata a rendelkezésünkre áll.

Az 1997-ben alapított Isoflex 2018-tól gépészeti szintetikus kaucsuk és a polietilén épületgépészeti szigetelőanyagokkal importőrként és nagykereskedőként is jelen van a szegmensben.  Gyártási profiljába tartoznak a purhab csőbilincsbetétek, -csőhéjak, idomok és szerelvények, szigetelések is, a cég a PU csőbilincsbetétek és csőhéjak gyártójaként az európai TOP3-ba tartozik. A vállalkozás kiemelt figyelmet fordít a speciális anyagokra és a nagypéldányszámú megrendelésekre is.

Az Isoflex Kft. profiljába a gyártás és a forgalmazás is beletartozik, komplex szolgáltatást tud kínálni ügyfelei részére. Termékskálájuk igen széles. A kor kihívásaira reflektálva, s egyúttal belső késztetések által vezérelve szakembereik folyamatosan szem előtt tartják az ökológiai lábnyom csökkentését. Ennek hozadéka, hogy szigeteléstechnikai megoldásaik nemcsak a beépítés helyén, de már a gyártás során is a környezeti szempontok figyelembevételével készülnek, vagyis eleve törekednek a karbonsemleges, zéró emissziós működésre. A gyártott és forgalmazott termékek CFC és HCFC mentesek, nem károsítják az ózonréteget, így nem járulnak hozzá az üvegházhatáshoz.

Termékeik széles területen használhatók, hiszen az ipari hűtés-, klíma- és fűtéstechnikától kezdve a pluvián át a használati hideg-meleg vízrendszerek pára- és hőszigeteléséig terjed a kínálat, ami megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is. Számos termékük például önkioltó, égve nem csepeg, tűzfészket nem hoz létre.

Kaucsuk

Polietilén

Gyártmányaik és importált szigetelőanyagaik mind rendelkeznek CE minősítéssel, tűzvédelmi megfelelősséggel! A termékekhez minden esetben teljesítménynyilatkozatot, műszaki adatlapot és tűzbiztonsági jegyzőkönyvet mellékelnek.

Ugyanilyen meghatározó szempont a higiénia, és az egészségvédelem is. A választékban antibakteriális, szintetikus kaucsuk szigetelőanyagokat is találunk, melyek mind csőhéj, mind pedig lap formában nagy választékban állnak rendelkezésre.

Isoflex

Az Isoflex törekszik a vásárlói és műszaki igények teljes kiszolgálására.  Ezt jól alátámasztja például, hogy ugyanaz a szintetikus kaucsuklap megrendelhető öntapadó réteggel, UV álló aluborítással (IT-Flex) is, beltérre pedig üvegszálas alu, és Alu-petfóliás (gyűrt alus) kasírozással egyaránt.