Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Továbbfejlesztette evohome rendszerét a Resideo

| |  129 |

Továbbfejlesztette evohome rendszerét a Resideo

A Resideo, az otthoni kényelmi és biztonsági megoldások globális szolgáltatója nemrég bejelentette, hogy továbbfejlesztette úttörő Honeywell Home evohome intelligens hőmérsékletszabályozó rendszerét, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy okostelefonos alkalmazás segítségével, helyiségenként kezeljék az otthoni hőmérsékletet.

Az evohome okostermosztát új intelligens funkcióinak köszönhetően egy vezeték nélkül csatlakoztatható, többfunkciós megoldás, mely szinte minden háztartással kompatibilis: hatékonyan és energiatakarékosan szabályozza otthonunk hőmérsékletét egy központi egységről vagy akár a mobilunkról, akár 12 zónában.

Miért jó választás bárki számára?

  • A jövőbeni kihívásokra is felkészített evohome alternatívát jelent a tudatos felhasználóknak, olyan univerzális megoldásokat biztosítva, mint például a hőszivattyú-kompatibilitás.
  • A hőszivattyúk mellett az evohome hagyományos és modern nagy hatásfokú kombikazánokkal, távfűtéssel és pellet kazánokkal is egyaránt működik. Kompatibilis a Resideo HR91 és HR92 intelligens radiátorszelep-fejeivel is, melyek egyszerűen felhelyezhetők a szabályozni kívánt fűtőtestekre.
  • Helyiségtől, évszaktól függetlenül garantált a maximális kényelem: az egyes zónákban egyszerűen lehet váltani a fűtés és hűtés üzemmód között.
  • Továbbfejlesztett kazánteljesítmény a szabadalmaztatott Advanced Load Scaling™ (Továbbfejlesztett hőmérséklet-szabályozás) technológia révén, amely a kazánt a leghatékonyabb üzemmódban működteti, ezáltal biztosítva a takarékos kazánüzemet a – főként a tavaszi és őszi átmeneti időszakban előforduló – szokatlanul meleg napokon is a
  • Tökéletesített zóna-komfort szabályozás és csökkentett energiafogyasztás a kinti időjárás és a szobahőmérséklet érzékelésével és egy olyan egyedülálló funkcióval, amely által a berendezés megjegyzi az egyes helyiségek hőveszteségeit.

„Az evohome megbízható és intelligens zónaszabályozási megoldást kínál, amelyet eddig mintegy 100 000 szakember szakszerűen telepített. A frissített funkciók most még okosabb választást jelentenek felhasználóink számára” – mondta el Bognár Gábor, a Resideo Kft. ügyvezetője. Az emberközpontú dizájn, a fenntarthatóság és az egyszerűség áll a Resideo termékkínálatának fókuszában, ezeket a jellemzőket kívánják megmutatni és hangsúlyozni az új digitális reklámkampányukon keresztül is, melynek főszereplője Bence, egy kisfiú, aki megtanítja nagyszüleit az evohome használatára:

További információ →

A Resideo-ról

A Resideo a lakossági komfort- és biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója a világpiacon és az alacsony feszültségű elektronikus termékek és biztonságtechnikai rendszerek nagykereskedője. A 130 éves múlttal rendelkező Resideo több mint 150 millió otthonban van jelen és évente 15 millió új rendszer telepítéséhez szállítja megoldásait. Folyamatosan szolgáljuk ki több mint 110 000 kivitelező partnerünket vezető nagykereskedő partnereinken keresztül. A Resideo 4.8 milliárd USD éves árbevételű vállalat, világszerte hozzávetőlegesen 13 000 alkalmazottal. További információkért keresse fel a www.resideo.com weboldalt!

OkosotthonResideo