Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

CONSTRUMA 2022: két év után újra!

2022. január 20. | támogatott cikk, szponzor: Hungexpo |

CONSTRUMA 2022: két év után újra!

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben – két év kihagyás után – idén tavasszal, április 6–10. között ismét várja a kiállítókat, látogatókat.

Az áprilisi CONSTRUMA kiállítási csokorra január közepéig bejelentkezett cégek már közel 14 000 négyzetmétert foglaltak le. A helykiosztás, -egyeztetés folyamatosan zajlik, sőt már a CONSTRUMA díj pályázat jelentkezés is elindult a kiállítók számára. Aki még nem jelentkezett be, de február 4-ig megteszi, annak még kiállítóként lesz lehetősége indulni a rangos díjért is.

A CONSTRUMA csokor kiállításai számos újdonsággal várják a kiállítókat és látogatókat a kiállítás 5 napja alatt idén áprilisban, teljesen megújult környezetben. A megújult HUNGEXPO területe új lehetőségeket kínál a kiállítási csokornak, mind elrendezésben, mind tartalmában is:

  • A csokor 2022-ben 5 pavilont tölt majd meg: A legnagyobb A pavilonban lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. A téma aktualitását, népszerűségét jelzi, hogy lassan teljesen megtelik ez a pavilon. Az OTTHONDesign pedig teljesen megújult elosztásban 3 pavilonban helyezkedik majd el, így külön pavilonban lesz a konyha témaköre, a másikban a fürdőszoba, wellness, hidegburkolat tematikák, a harmadikban pedig a bútor, lakberendezés, design, melegburkolat témákban kiállító cégek kapnak majd helyet.
  • Színvonalas szakmai programokat terveznek: jelentős szakmai konferenciákat, workshopokat, bemutatókat, tanácsadásokat – több rendezvény a kiállítással egy légtérben kap majd helyet.
  • Az építőipari, belsőépítészeti szakma számára Gálaestet tervez a HUNGEXPO a kiállítás harmadik napjára, mely a kiállítók mellett a szakma jelentős szereplőit is várja majd a rendezvényre. Ezzel egy új hagyományt és találkozópontot kívánnak teremteni a szakmának, emelve ezzel is a kiállítás rangját.
  • Hibrid kiállítással készülnek, így a fizikai rendezvény mellett a virtuális térben is megjelenést kínálnak a cégeknek, amivel kiegészíthetik kapcsolatépítési lehetőségeiket, új partnerek elérését.

További információk →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaKiállításRendezvény