Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

A VGF&HKL kiadójához került a Szolár7

A napelemes iparág legjelentősebb hazai online folyóiratát a jövőben a Media12 gondozza és fejleszti

2022. február 9. | VGF&HKL online |  753 |

A VGF&HKL kiadójához került a Szolár7

Tovább bővült a VGF&HKL épületgépészeti szaklapot is kiadó Media12 portfoliója. A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség (MNNSZ) és a kiadó 2022 február 8-án aláírt megállapodása alapján a Szolár7 folyóirat szerkesztését és megjelentetését a Media12 végzi.

A hetente megjelenő napelemipari tájékoztató hírgyűjteményen túl az mnnsz.hu weboldal, illetve a hozzá tartozó közösségi oldalak fejlesztését is a Media12 szerkesztősége fogja ellátni a jövőben. – Az MNNSZ szakmai kommunikációjának fejlesztése kiemelt fontosságú – erősítette meg a szöveteség elnöke, Kiss Ernő (nyitóképünkön balra). – A szövetség tagjai és a Szolár7 folyóiratunk 18 000 szakmai olvasója kiemelt szerepet vállalt a hazai szolárpiacon, amihez a naprakész hírek és információk elengedhetetlenek. A tartalomgyártás és szerkesztés minőségi fejlesztésére egy szakkiadó tapasztalatára és erőforrásaira van szükségünk. Bízom benne, hogy olvasóink is pozitívan értékelik a változásokat, amik hamarosan meg fognak jelenni az online felületeinken – tette hozzá.

– Örömmel fogadtuk a szövetség felkérését, hiszen a napelemes piac egyre közelebb kerül az általunk szerkesztett szakfolyóiratokhoz. Az építőipar elektrifikálódása tetten érhető minden területen. A Villanyszerelők Lapja és a Víz, gáz, fűtéstechnika és hűtő, klíma, légtechnika szaklapjaink hasábjain is visszatérő témák a szolárpiaci trendek, termékek, így nem ismeretlen számunkra ez a terület – számolt be Szilágyi László (nyitóképünkön jobbra) kiadóvezető az együttműködés előzményeiről.

A Szolár7 napelemes híreit hetente, hírlevél formájában tudják díjmentesen elérni az iparág iránt érdeklődők, ha regisztrálnak a szövetség honlapján.

A Szolár7 folyóirat főszerkesztői pozíciójában továbbra is Kiss Ernő, az MNNSZ elnöke marad, ezzel biztosítva a kiadó működésének szakmai hátterét.

Az együttműködési megállapodás és tartalma a szövetség tagjai számára nyilvánosan elérhető.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Média12NapelemNapenergia