Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Listaárcsökkentés a Vogel&Noot-nál és a PURMO-nál

A sikeres alapanyag-beszerzési tárgyalások vezettek eredményre

| |  388 |

Listaárcsökkentés a Vogel&Noot-nál és a PURMO-nál

Megszoktuk, hogy minden egyre többe kerül, az áremelkedés üteme rendkívül gyors. Lehet még bármit is tenni a végtelen drágulások ellen a fűtéstechnikában? Igen! A Vogel&Noot és a PURMO listaárcsökkentést jelentett be.

 

A magyar radiátormárkák piacvezetőit megtestesítő Vogel&Noot és PURMO magyarországi igazgatója, Bárányos Dénes azonnali árcsökkentést jelentett be. A magyar és nyugat-európai forrásból származó hidegen hengerelt acélból gyártó vállalat az alapanyag-beszerzései során sikeres tárgyalásokkal elérte, hogy a hivatalos piaci listaárát csökkenteni tudja. Bárányos Dénes elmondása szerint a termékeiknél történt korábbi áremelések esetén is nyíltan vállalták, hogy amint pozitív változás lesz látható a beszerzési oldalon, azonnali hatállyal árredukciót eszközölnek. A szakmában ehhez hasonló árcsökkenést még nem tapasztalhattunk.

csökkentett listaárú Vogel&Noot-termékek

csökkentett listárú PURMO-termékek

Ezenfelül a vállalati politikából látszik, hogy a gyártó a piaci szereplők számára az eddig elképzelhetetlenül megnövekedett pénzügyi kiadások támogatásával szemben a reális, szükséges és valós árkorrekciókat hajtja végre, amelyek eredménye a jelenlegi listaárcsökkentés is.

Radiátor