Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Azt tudjuk, hogy VGF-et olvas, de azt nem, hogy mi a munkája

Mondja el, mivel foglalkozik, hogy még jobb lapot készíthessünk Önnek!

2022. június 1. | VGF&HKL online |  1788 |

Azt tudjuk, hogy VGF-et olvas, de azt nem, hogy mi a munkája

Az épületgépészet szerteágazó szakma, s a VGF&HKL szaklap nyomtatott és online felületén minden megtesz, hogy cikkeivel lefedje azt az óriási területet, amely a vízvezeték-szereléstől kezdve a hűtés-fűtésen és a vezérlésen át a légtechnikai rendszerek telepítéséig húzódik. Biztosak szeretnénk lenni benne, hogy semmit sem hagyunk ki, ezért felmérnénk, olvasóink pontosan mely munkakörökben tevékenykednek.

Az alábbi felmérésünkkel arra keressük a választ, hogy a VGF&HKL olvasói milyen tevékenységet folytatnak a számos szakmát és szakterületet lefedő épületgépészeti piacon. A felmérés eredményének ismeretében a lapunk tartalmát is igyekszünk olyan irányba formálni, hogy minél többen tudják elégedetten olvasni, használni.

Ha az Ön szakterülete esetleg kimaradt a felsorolásból, azt nyugodtan adja hozzá, segítve ezáltal, hogy még pontosabb képet kaphassunk. A válaszadás során több tevékenységet is megjelölhet. Természetesen a felmérésünk eredményeiről részletesen beszámolunk majd.

Mi a munkája?

Vízvezeték- és csatornarendszer-szerelő

Vízgépészeti és technológiai berendezés szerelő (vízszerelő)

Gázkészülék-szerelő

Gázvezeték- és közműszerelő

Fűtésszerelő

Gázipari mérnök, technikus, műszaki biztonsági felülvizsgáló

Hűtőgépszerelő

Légtechnikairendszer-szerelő

Klímaszerelő

Hőszivattyú-szerelő

Kéményseprő

Kéményépítő

Épületgépész-technikus

Épületgépész-mérnök

Létesítmény-energetikus

Karbantartó

Kályhás

Épületgépészeti kereskedelemben dolgozó

Oktató, tanár (képzés)

Egyéb, a listában nem szereplő:

23 évnyi tudásanyag egy kattintásra

A VGF&HKL a 23. évfolyamában jár. Hatalmas tudásanyag gyűlt össze ezalatt bő két évtized alatt, amit minden olvasónk kényelmesen használhat, hiszen az előfizetők – azon túl, hogy évente 10 alkalommal megkapják a postaládájukba hazánk piacvezető épületgépészeti lapját –, hozzáférést kapnak a korábbi lapszámok tartalmához is. Kijelenthető, hogy aki komolyan gondolja az épületgépészetet, az a VGF&HKL előfizetője.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 9990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 999 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

VGF&HKL szaklap

Kapcsolódó