Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HUNGAROTHERM 2023 – legyen ön is kiállító!

2023. január 19. | támogatott cikk, szponzor: Hungexpo |

HUNGAROTHERM 2023 – legyen ön is kiállító!

A HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás 2023. március 29.–április 2. között kerül megrendezésre. Minden páratlan évben csatlakozik a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállításhoz. A kiállítási csokor Magyarország kiemelkedő, nemzetközileg is elismert szakmai fóruma, mely az építőipar és az épületgépészet témák teljes spektrumát felöleli.

A HUNGAROTHERM immár több mint két évtizede, kétévente vonultatja fel a gyártók újdonságait és mutatja be a legújabb trendeket. Széleskörű szakmai támogatottsággal, színvonalas szakmai programokkal, a hazai épületgépészet cégeinek bemutatkozásával a gépészmérnökök, az épületgépészet szakemberei számára kínál lehetőséget a piaci kínálat áttekintésére. Szerves része a megújuló energiák tematikájának bemutatása, melyet a szakma és a nagyközönség részéről is kiemelt érdeklődés övez.

Egyidejű megrendezése a CONSRUMA kiállítással, az építőipar és épületgépészet szoros kapcsolata olyan erőt képvisel együtt, amely a résztvevő kiállítók és látogatók számára is komoly szakmai előnyt jelent. Az elmúlt évek során a CONSTRUMA és a vele egyidőben rendezett kiállítások egy komplex otthonteremtési csokorrá fejlődtek, ezzel pedig a régiónkban egyedülállóak.

A kiállítások fókuszában a jövő építőipari, épületgépészeti kihívásai állnak, az energiahatékonyság, energiatakarékos otthonok, fenntarthatóság, valamint az utánpótlás, a jövő szakembereinek képzése, oktatása. Szakmai partnereink konferenciái is ezen témák köré épülnek majd.

Néhány a várható programokból: Építőipari Vállalkozók Országos Szakmai Szövetsége – ágazati konferencia a kiállítás első napján; Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara – szakmai továbbképzés mérnököknek; Magyar Építész Kamara – szakmai továbbképzés építészeknek; Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség – szolár konferencia; Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége – „Tetős Mesterségek Ünnepe”.

A kiállítás kiváló üzleti lehetőség, alkalom a személyes kommunikációra, kapcsolatépítésre.  Felismerve ezt, eddig már több száz cég kötelezte el magát a rendezvény mellett, amit még 2023. január 31-ig kedvezményes áron tehet meg ön is.

Bejelentkezett kiállítóink pedig szintén 2023. január 31-ig pályázhatnak a CONSTRUMA vagy HUNGAROTHERM Díjakra, melyeket neves szakmai zsűri bírál, és ami a szakma fele is nagy elismerést jelent a díjazottak számára.

További információ a kiállításról, jelentkezésről, programokról: www.hungarotherm.hu

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

HUNGAROTHERMKiállításRendezvény

Kapcsolódó